Rebo.hu

[Pletyka] A Sárkányok háza írója dolgozik a The Acolyte sorozaton

2023. február 06. - Castad

nevtelen_terv_7_1.jpg

Mintegy mellékesen derült ki, hogy Charmaine DeGraté tagja a The Acolyte írószobájának.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Charmaine DeGraté színész-forgatókönyvíró, a nagy sikerű Sárkányok háza írója és társproducere egy Atlantis című projekten dolgozik, mely rendézésére Colin Trevorrow-t szemelték ki. A cikkből mintegy mellékesen derül ki, hogy DeGraté egy Star Wars projekten is dolgozik, ugyanis ő az egyik írója, illetve társproducere a The Acolyte-nak is. Az írónő még ősszel maga is elkottyantotta a Black Girl Nerdsnek adott interjújában, hogy a következő munkája egy Star Wars sorozat. Az információ eléggé radar alatt futott, s DeGraté nem is nevezte meg a sorozatot, mely úgy tűnik a Baljós árnyak előtt játszódó The Acolyte lesz.

A sorozat főhősét Amandla Stenberg alakítja, rajta kívül pedig olyan ismert színészek csatlakoztak a projekthez, mint például a Mátrix filmek Trinityje, Carrie-Anne Moss, a Logan – Farkas filmmel befutott ifjú Dafne Keen vagy épp a Nyerd meg az életed! (Squid Game) sorozatból ismert Lee Jung-jae. A sorozat showrunnere, Leslye Headland (Szingli és piásVégtelen matrjoska), aki a rendezésben is szerepet vállalt, rajta kívül valószínűleg több rendező is dolgozik az Egyesült Királyságban forgatott szérián. 

A Köztársaság Fénykora végnapjaiban, mintegy száz évvel a Baljós árnyak előtt játszódó sorozat az információk szerint egyfajta misztikus-thriller, melynek középpontjában egy nyomozás áll majd. Egy korábbi jedi padawan és régi mestere találja szembe magát a gonosztól. Dafne Keen ráadásul azt is elkottyintotta, hogy azt is láthatjuk majd, miként szivárognak meg a sith-ek a Jedi Rendbe. DeGraténak már van tapasztalata a szövevényes politikai játszmák és misztikus fantasy világában, amely ideális a The Acolytehoz is. 

A sorozat valamikor 2024-ben érkezik a Disney+ felületére!

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr5618042324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása