Rebo.hu

[Pletyka] Anakin és Ahsoka párbajozik a Mustafaron az Ahsoka sorozatban

2023. augusztus 05. - DanCarver

ahsoka-anakin-mustafar.jpg

A legújabb pletykák szerint Anakin/Vader és Ahsoka párbaját, illetve Obi-Wan holttestét is láthatjuk majd a Mustafaron a közelgő Ahsoka című sorozat egyes jeleneteiben.

Még tavaly decemberben hozta le a pletykát a MakingStarWars.net, miszerint a hamarosan érkező Ahsoka sorozat egyik jelenetében láthatjuk majd Vader és Ahsoka összecsapását, feltehetően valamilyen látomásban vagy visszaemlékezős jelenetben. Valószínűleg ez a Lázadókban bemutatott Világok közti világon keresztül nyerhetünk betekintést Ahsoka múltjába. A hír szerint az új élőszereplős sorozatban több ponton is párbajozik majd Ahsoka volt mesterével.

maxresdefault_2.jpg

Ahsoka és Vader párbaja a Lázadók második évadában

Augusztus 3-án The Making Star Wars Show c. podcastben osztottak meg újabb infókat erről.

A pletykák szerint a sorozatban lesz egy jelenet, ahol Anakin nem Obi-Wannal, hanem Ahsokával párbajozik a Mustafaron.

Állítólag Hayden Christensennel is rögzítettek jeleneteket az előzménytrilógiából ismert jedi öltözékében. Már régóta pletyka, hogy Christensen az Obi-Wan Kenobi sorozat után az Ahsokában is felbukkan majd Anakin Skywalkerként vagy Darth Vaderként, de a Lucasfilm ezt nem erősítette még meg. Ám nemcsak egy párbajról szól a szivárogtatás, hanem állítólag Obi-Wan Kenobi is szerepel majd a sorozatban, igaz halottként. A Making Star Wars szerint rögzítettek egy jelenetet, ahol Obi-Wan holtteste látható, illetve egy másikat, ahol csak a köpenye és testének hűlt helye, mint az Egy új reményben.

„Leforgattak egy jelenetet, amelyben Ahsoka látja magát a Mustafaron harcolni Hayden Christensen Darth Vaderével, mielőtt még Vader ruhájába bújna. Ezek új jelenetek. Volt egy bábu és voltak ruhák is a halott Kenobi számára. Két ötletük volt. Az egyik, hogy Anakin szó szerint megöli Kenobit abban a harcban, ahol az ötlet az volt, hogy Ahsoka és Kenobi szembeszállnak Darth Vaderrel. A másik, hogy egy halom ruhává változik, ahogy mindig is tette – eggyé válik az Erővel abban a narratívában.”

– állította a Making Star Wars

heroes-fall-mustafar_1.JPG

Vader/Anakin és Obi-Wan párbaja A Sith-ek bosszújában

A jelenet, amolyan alternatív „mi lett volna, ha?” verziója is lehetne A Sith-ek bosszúja fináléjának. A pletyka szerint Ahsoka itt a fiatalabb, klónháborús kinézetében lenne és nem Rosario Dawson, hanem egy másik fiatal színésznő alakítaná. Ez ugyancsak egybe vág a Világok közötti világ koncepciójával. Elképzelhető, hogy a Dawson által alakított idősebb Ahsoka a sorozat egy pontján ismét ellátogat ebbe a különös, tér és idő közötti helyre az Erőben, hogy újraélje múltját és akár különböző alternatív variánsait is, ha esetleg nem lép ki a rendből, Anakin mellett marad és ő is átáll a sötét oldalra. A látomásos jelenetek akár segíthetnek is a főszereplőnek, hogy feldolgozza traumatikus múltját. A Making Star Wars azonban leszögezi, hogy ez nem egy hosszú párbaj lenne, mint a harmadik epizódban, csupán néhány másodperc. Ahsoka különböző lehetséges idősíkokat lát majd, mintha egy folyosón sétálna és folyton a tükörbe nézne. A Making Star Wars viszont tagadja azt a pletykát, miszerint az Ahsoka sorozatban multiverzumot látnánk. Ez az elmélet a Giant Freakin’ Robot portáltól származik, akik a Világok közötti világot a Marvel What If…? című animációs sorozatához hasonlították, amely elsőként mutatta be a multiverzumot a Marvel Moziverzumban. A Star Warsban erről szó sincs, az Ahsoka feltehetően továbbra is egy dimenzióban zajlik, a Világok közötti világ csupán megvillantja a karakter lehetséges, alternatív múltját és talán jövőjét, ahogy már A klónok háborújában is láthattuk a Mortis istenei epizódokban. Az eddig látottak alapján lesz egy szerkezet, amelyet Morgan Elsbeth aktivál és amolyan csillagtérkép vagy akár belépő is lehet majd a Világ közötti világba. Itt később Ahsoka a sötét oldalra tévedt Baylan Skollal is párbajozik a sorozatban.

osszecsapas.jpg

Baylan Skoll és Ahsoka találkoznak a titokzatos szerkezetnél.

Azonban a fentieket egyelőre sem a Lucasfilm, sem a Disney nem erősítették meg, így kezeljük pletykaként, nagy fenntartásokkal. Legkésőbb az Ahsoka sorozatban tudjuk meg mi igaz ezekből, amelyre már nem kell sokat várni, hiszen augusztus 23-án indul dupla epizóddal a széria a Disney+-on.

Faragó Dániel

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr718186711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása