Rebo.hu

The Acolyte sztárja szerint „hihetetlen” élmény a sorozat forgatása

2023. január 27. - Castad

738512-featured.jpg

Amandla Stenberg a készülő The Acolyte sorozat főszereplőjét új filmje kapcsán kérdezgették, ám az interjúk során a Balós árnyak előtt játszódó Star Wars sorozat is szóba került.

Stenberg My Animal című új filmjét a a Sundance Film Festiválon vetítik, a színésznő azonban kihagyta a rendezvényt, teljesen lekötik a The Acolyte munkálatai. Mindenesetre Angliából válaszolt a ComicBook és a The Hollywood Reporter kérdéseire is, melyek a Star Wars sorozatot is érintették. A szériát az Andor második évadához hasonlóan Angliában forgatják, méghozzá a Londontól 40 kilóméterre fekvő Shinfield Studios ad otthont a projektnek.

A színésznő remek véleménnyel van az angol stúdióval kapcsolatban, nem is értette eddig, hogy mennyi filmet forgatnak a London környéki vidéken. „Határozottan hatalmas kontraszt a legutóbbi munkámhoz képest. Szóval hihetetlen, hogy ilyen infrastruktúrával és ennyi erőforrással rendelkezünk.” – mondta. Stenberg persze sok részletet nem árulhatott el a szupertitkos projektről, mint mondta, nem kapott még médiakiképzést a Lucasfilmtől. 

„Mit is mondhatnék, amiért nem rúgnak ki? A forgatási helyszínre betoppanva csak annyit mondok, hogy elég hihetetlen. Jól tudod, hogy a Csillagok háborúja elkészítéséhez rengeteg technológiai képesség és szaktudás szükséges, de fogalmad sincs, hogy ez mennyire kiterjedt, amíg nem vagy a részese. Akár a bábosokról, akár a jelmeztervezőkről, vagy a díszletekért felelős részlegek összes emberéről beszélünk, nem is érted, hogy mennyi lenyűgöző technológia és körültekintés kell minden eleméhez, amíg nem vagy te is jelen”  – nyilatkozta a színésznő.

A stáb méltatásán kívül Stenberg mesélt arról is, hogy milyen érzés volt, amikor beválogatták a főszerepre: „Ez egy igazán döbbenetes pillanat volt számomra”– mondta. A színésznőt megkérdezték, hogy a legmerészebb álmait éli-e a forgatás napjain, mire annyit válaszolt:

„Igen. Úgy értem, egész nap idegen lények vesznek körül. Elég szürreális.”

the-acolyte-bts.jpg

Amandla Stenberg, Lee Jung-jae és Leslye Headland a The Acolyte forgatásán.

The Acolyte forgatásáról különben csepegtek infók és lesifotók is, ezekből tudjuk, hogy fontos szerepet fognak játszani a történetben a sith-ek, de még vuki jedit is látunk majd. A sorozat egy másik sztárja, Dafne Keen (Logan – A Farkas; Az Úr sötét anyagai) korábban bőbeszédűbb volt, vagy csupán kevésbé tartott a kirúgástól. Tőle tudjuk, hogy a sorozatban láthatjuk majd, hogy miként szivárognak meg a sith-ek a jedik közé.

The Acolyte forgatása feltehetően májusig fog tartani, míg a sorozat valószínűleg 2024 első felében debütál a Disney+ felületén.

Kádas István

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr4218035182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása