Rebo.hu

[Pletyka] A Glover testvérek veszik át a Lando sorozat írását

2023. július 28. - Castad

screenshot-2021-03-23-at-15.jpg

Az új pletykák szerint íróváltás történt a még mindig fejlesztés alatt álló Lando sorozatnál.

Lando című élőszereplős Star Wars sorozatot még 2020-ban jelentette be Kathleen Kennedy, többek között az Ahsoka szériával egy időben. A Landóról azóta keveset hallunk, állítólag azért, mert a címszereplőt alakító Donald Glover túlságosan elfoglalt. A sorozat írásáért Justin Simien, a mozikban most megjelenő Kísértetkastély rendezője felelt, akivel a napokban a The Hollywood Reporter készített interjút, többek között a Landóról is kérdezve. Simien elmondta, hogy köze van a projekthez, a Lucasfilmnek tetszett is amit felvázolt, de azóta nem haladt semmit az egész.  Most azonban az egyik legaktívabb Star Wars pletykavadásznak számító Jeff Sneider az Above the Line felületén lehozta legfrissebb értesülését, miszerint Simientől már korábban – még az írósztrájk előtt – megvált a Lucasfilm és helyette Donald Glovert, illetve fivérét, Stephen Glovert bízták meg a forgatőkönyvírással is. 

_96012106_globerbrothers976.jpg

Stephen és Donald Glover (BBC)

A pletyka arra nem tér ki, hogy Donald Glover alakítja-e a címszereplőt, s nem Billy Dee Williams, ám így már ez is több mint valószínű. Glover áprilisban a GQ Magazinnal készült interjúban már kijelentette, hogy nagyon szeretné a későbbiekben is eljátszani Lando Calrissian karakterét. Míg ugyanekkor Kathleen Kennedy a londoni Star Wars Celebrationön erősítette meg, hogy továbbra is terveznek a Lando sorozattal.

Sneider azonban nem az egyetlen, aki megszellőztette a Glover testvérek új munkáját, ezt ugyanis olyan hollywoodi lapok is megerősítették azóta, mint a Deadline és a Variety. Donald és Stephen Glover rutinos sorozatírónak számít, együtt dolgoztak az elismert Atlanta sorozaton, amelynek negyedik s egyben befejező évadával a múlt évben készültek el. Szintén együtt írták a Guava Island musicalt, míg Donald az Amazon Prime-ra készült Swarm, illetve Mr. és Mrs. Smith sorozatoknál is közreműködött íróként. 

lando-glover-series.JPG

Kádas István

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr8618180845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása