Rebo.hu

The Acolyte sztárja szerint a sorozatban a sith-ek beszivárognak a Jedi Rendbe

2022. november 30. - DanCarver

acolyte-sith-dafne-keen.jpgAhogy korábban már mi is megírtuk, elkezdődött az új élőszereplős sorozat, a The Acolyte forgatása, mely A Köztársaság Fénykora végnapjaiban játszódik majd. A történetről viszonylag keveset tudunk, azonban a sorozat egyik sztárja, Dafne Keen nemrég érdekes információkat osztott meg a TechRadarral.

November 7-én jelentették be hivatalosan, hogy elkezdődött a The Acolyte forgatása az Egyesült Királyságban és a színészeket is felfedték. Leslye Headland új Star Wars sorozata izgalmas újdonsága lesz az univerzumnak, hiszen ez az első mozgóképes mű, amely időben is eltávolodik a Skywalker sagától és szintén elsőként emeli tévéképernyőkre A Köztársaság Fénykora időszakát. Korábban annyit árultak el, hogy a sorozat egyfajta misztikus thriller lesz, amelyben egy volt padawan és a mestere együtt újfajta sötétoldali erők után nyomoznak.

A széria egyik újdonsült fiatal sztárja, Dafne Keen (Logan – Farkas, Az Úr sötét anyagai) most új infókat árult el a sorozat történetéről.

„Elmondhatom, hogy ez egy előzményfilm. Nem, úgy értem, tudod, hogy száz évvel az előzményfilmek előtt játszódik és egyfajta magyarázatot ad arra, hogyan szivárogtak be a sith-ek a jedik közé. Ez a történet a sith-ekről szól, amit korábban nem láthattunk. Nagyon jó volt forgatni, a szereplők csodálatosak, a rendező [Leslye Headland] és a stáb pedig egyszerűen imádnivaló. Az egész élmény csodálatos, és már most izgatottan várom, hogy az emberek láthassák.”- mondta a színésznő.

Azt már eddig is lehetett sejteni, hogy a történet középpontjában a sith-ek lesznek, de az egészen izgalmas, hogy azt is láthatjuk miként szivárogtak be nem csak a Köztársaságba, hanem a Jedi Rendbe is. Sokan úgy gondolják, hogy ez Palpatine és mestere Darth Plagueis története lehet, azonban a Baljós árnyak előtt száz évvel járunk, Palpatine nem is élt ekkor. Sokkal inkább lehet Plagueis és az ő mestere a történet két főbb szereplője. Utóbbi a Legendákban Darth Tenebrous volt, akiről leginkább James Luceno regényében, a Darth Plagueisben olvashattunk (Szukits Kiadónál kapható). Hogy a sorozat róluk vagy más sith-ekről szól-e majd, arról egyelőre csak találgatni tudunk. Azt azonban már megerősítették, hogy a főszerepet Amandla Stenberg alakítja, feltehetően ő lesz az a volt padawan, aki visszatér és nyomozásba kezd mesterével. Mellette feltűnik még Lee Jung-jae (Nyerd meg az életed! - Squid Game), Jodie Turner-Smith (Bűntudat nélkül), Manny Jacinto (Top Gun: Maverick), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Végtelen matrjoska), Dean-Charles Chapman (1917) és Carrie-Anne Moss (Mátrix) is.

A The Acolyte megjelenéséről nincs még pontos dátumunk, de várhatóan 2024-ben érkezik a Disney+-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr2017991750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása