Rebo.hu

Novemberben vagy decemberben érkezik a Skeleton Crew

2023. május 12. - Castad

byakqvr7zdrfr5zyx3s5cn.jpg

Bár már eddig is sejthettük, hogy a még idénre beharangozott Mandoverzum-sorozat, a Skeleton Crew leginkább az év vége felé érkezhet, most ezt megerősítette Jaleel White elszólása is.

A Jon Watts által fejlesztett Star Wars sorozatról úton, útfélen derülnek ki információmorzsák, sőt a londoni Star Wars Celebration keretében bemutatták a Jude Law melletti gyerekszínészeket (Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter, and Robert Timothy Smith), valamint a résztvevők egy kis kedvcsinálót is láthattak már.  Kiderült,  hogy Ryan Kiera Armstrong is erősíti a gyerekszínészek sorát, míg a zenész-színés Tunde Adebimpe, valamint a Róma sorozatból ismert Kerry Condon színésznő is csatlakozott a csapathoz. Most egy újabb színész leplezte le magát, kiderült, hogy Jaleel White (Family Matters) is szerepel majd a szériában, méghozzá egy kalózt alakítva. White azt is elkotyogta, hogy idén novemberben vagy decemberben érkezik a sorozat.

„Hűha! Ööö – valójában egy új sorozatban fogok szerepelni a Disney Pluson, Jude Law főszereplésével, a címe Skeleton Crew. Igen, novemberben, ööö, november-decemberben jön ki, és a Star Wars univerzum része. Szóval ez egy nagy változás számomra, haver! Minden nap két órát kellett sminkelnem – most egy kalózt fogok játszani.”

Azt már korábban pletykálták, hogy a kalózok fontos szerepet fognak játszani a gyerekek történetében, s a Celebrationön bemutatott anyag egyik képén A Mandalóriból megismert nikto kalózt, Vane-t is megpillanthattuk. Úgy tűnik egy újabb kalózcsapatot ismerhetünk meg a Star Warsban, akikkel szembe kell nézniük a menekülteknek, és az őket istápoló titokzatos erőérzékeny figurának, akit Jude Law alakít.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr1918122278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása