Rebo.hu

[Pletyka] Visszatérhet mindenki kedvenc kalóza

2022. december 14. - viragirwin

ezgif_com-gif-maker_9_1.jpg

Jó hírek és rosszak egyaránt érkeztek a Skeleton Crew háza tájáról.

A múlt héten izgalmas pletykák láttak napvilágot az Ahsoka, illetve a Skeleton Crew sorozatok kapcsán. Ahogy mi is megírtuk, valószínűleg mindkettő elkalauzol egy új galaxisba vagy legalábbis az ismert galaxis egy még soha sem látott zugába, amit mi úgy fordítottunk, hogy az „Új Odaát” („New Beyond”). Most a MakingStarWars újabb értesülései szerint a főszereplő gyerekek, akikre a sorozat fókuszál, a történet szerint egy kiránduláson vesznek részt tanárukkal, akit Jude Law alakít. Az említett kirándulás során eljutnak ebbe az új világba, ahol többek között kalózókkal kell szembenézniük. MSW azt állítja, hogy a sorozatban sok ismert faj is felbukkan majd, például rodiaiak, mon calamarik és klatooiniak is (akiket a szerző tévesen baradaként említ), ráadásul a képeken látott egy weequay-t is, aki nagyon hasonlított Hondo Ohnakára. 

A MSW híreinek azonban van árnyoldala is, ugyanis a Skeleton Crew munkálatai állítólag nagy nehézségekbe ütköztek. A stábtagok keményebb munkakörülmények között kell dolgozzanak, mint az eddigi forgatásoknál, tiszteletlenül bánnak velük és hajtják őket, ami alacsony morált és sok munkatárs távozását eredményezte a produkcióból. Ez utóbbit sajnos a Bespin Bulletin is megerősítette.

A Skeleton Crew az eddigi információk alapján jövőre érkezik a Disney+ kínálatába.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr1718001734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása