Rebo.hu

Érkezik a Jedihistóriák második évada

2023. április 08. - viragirwin

normal_video_thumbnail_2_2.png

Az animációs antológiasorozat új epizódokkal tér vissza.

Erősen indított a 2023. évi Star Wars Celebration, melynek már az első napján felfedte a Lucasfilm a legfrissebb mozis terveit, sőt kedvcsinálót is kaptunk a nyáron érkező Ahsoka sorozathoz. A négynapos rendezvény azonban még tartogat meglepetéseket. Ma, vagyis a második napon került megrendezésre a Star Wars: A klónok háborúja sorozat 15. évfordulóját ünneplő panel, melynek végén Dave Filoni ledobta a bombát és bejelentette a Jedihistóriák (Tales of the Jedi) új évadának érkezését.

„Annyira élveztem csinálni első alkalommal [a Jedihistóriákat], hogy úgy döntöttem, csinálok még” – mondta zárásként, szinte mellékesen. – „Már nyilvánvaló nekem, hogy a jediknek mennyire fontos, hogy továbbadják tudásukat, mindent amit tanultak…Én egyre elfoglaltabb vagyok, de próbálom átadni a tudásom a tanítványaimnak. Erre használom a Jedihistóriákat, elmesélek történeteket, de közben lehetőséget adok nekik, hogy előrelépjenek, rendezzenek, írjanak, tanulják ki az Erő dolgait. Amit George-tól kaptam azt remélem tovább tudom nekik adni, és akkor a Lucasfilm Animation egyre erősebb lesz ahogy haladunk előre.”

A Jedihistóriák első évada hat epizódot tartalmazott, melyek Ahsoka Tano és Dooku gróf karakterére koncentráltak. Az új évadról egyelőre csak annyi biztos, hogy fejlesztés alatt áll – sem a központi karakterekről, sem a történetek időbeli elhelyezkedéséről nem árultak el konkrét információkat és egyelőre azt sem tudjuk, hogy mikor érkezik a Disney+-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr6018097974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása