Rebo.hu

Lesifotókon a The Acolyte vuki jedije

2022. december 09. - viragirwin

img_6647-1221x1536.jpgA SplashNews.com és a Daily Mail jóvoltából végre bepillantást nyerhetünk a The Acolyte munkálataiba.

A The Acolyte forgatása október óta tart az Egyesült Királyságban, a Berkshire megyei Shinfield stúdióban az Andorhoz hasonlóan hatalmas díszleteket építettek a sorozathoz. Eddig ugyan kevés információ szivárgott ki a munkálatokról, most azonban lencsevégre kaptak új, eddig ismeretlen karaktereket is. 

add_a_heading_12.png

A fotók egyikén a sorozat egyik főszereplője, Jung-Jae látható, amint egy erdőben kémkedik valószínűleg. A történetről tudjuk, hogy egy nyomozós thiller lesz, a színész pedig egy olyan jedi mestert alakít, akinek padawanja korábban elhagyta a Rendet. Egy másik kép alapján feltételezhető, hogy azóta már új tanítványt vett maga mellé, akit Dean-Charles Chapman alakít. Mindketten A Köztársaság Fénykora korszakára jellemző arany színű  köpenyeket viselnek. 

add_a_heading_1_5.png

A képeken először láthatunk élőszereplős vuki jedit is, aki szintén a kornak megfelelő öltözéket hord, és a forrás szerint Jung-Jae padawanjával vett fel közös jeleneteket. A Köztárság Fénykora regényeiben különben fontos szerepet játszott egy vuki padawan, Burryaga Agaburry, akinek sorsa egyelőre bizonytalan. Amennyiben mégis túlélte a ratharokkal való harcot a Csillaghullás című regény végén, korban körülbelül megfelelne a lesifotón látott idősebb vuki mesternek. 

add_a_heading_3.jpg

Rajtuk kívül még több új karakterről is készültek felvételek: az egyikük egy zabrak nő, a másikuk pedig valószínűleg Dafne Keen karaktere, habár nehéz biztosra megítélni. Az ő vállán egy érdekes, íjszerű fegyver látható, ami ráadásul több szereplőnél is feltűnik, így feltételezhetően valamiféle vadászat vagy vadászó népcsoport is helyet kap a történetben.

img_6644-768x1414.jpg

Leslye Headland sorozatának forgatása a tervek szerint májusig tart majd és csak 2024-ben lesz elérhető a Disney+-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr5217997940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása