Rebo.hu

[PLETYKA] Ez lehet a következő Star Wars film, mely már áprilisban forog

2023. január 02. - Kelemen Richárd (Rixon)

img_5663-1.jpg

Régóta érkeznek különböző híresztelések a 2025-ben bemutatandó Star Wars filmről, mely esetében egyelőre még az sem biztos, hogy egyáltalán melyik bejelentett, vagy pletykált rendező projektjéről lehet szó. Jelenleg az tűnik legvalószínűbbnek, hogy Damon Lindelof és Sharmeen Obaid-Chinoy mozija megelőzi Taika Waititiét, legalábbis a World of Reel értesülései szerint.

Lindelof filmjéről még októberben írtunk először. A The Hollywood Reporter (THR) szerint a mozifilm a zárótrilógia utáni időkben fog játszódni és új központi szereplőket mozgat majd, ugyanakkor felbukkanhatnak ismerős arcok is mellékszerepekben. A projekt rendezői feladatait Sharmeen Obaid-Chinoy láthatja majd el, aki legtöbbeknek a Ms. Marvel sorozat kapcsán lehet ismerős, ugyanakkor Oscar-díjat is nyert két rövid dokumentumfilmjével. A már említett Damon Lindelof (Watchmen, Lost) a forgatókönyvért lehet felelős, munkáját Justin Britt-Gibson (Képmás, Into the Badlands) segítheti.

lindelof-obaid-chinoy-britt-gibson.jpg

Sharmeen Obaid-Chinoy, Damon Lindelof és Justin Britt-Gibson

A THR arról is beszámolt, hogy már hónapok óta dolgoznak a projekten, létrehoztak egy írói csoportot, melyet állításuk szerint Dave Filoni is meglátogatott. A legfrissebb értesülések szerint a filmet már áprilisban elkezdhetik forgatni.

Ez némiképp ellentmond a MakingStarWars novemberi értesüléseinek, mely szintén tavaszi kezdésről számolt be, Taika Waititi projektje kapcsán. Bízzunk benne, hogy legkésőbb az áprilisi Star Wars Celebrationön hivatalos bejelentés is érkezik. Jeff Sneider, a Collider újságírója nemrég egy podcastban arról beszélt, számos filmes projekt van, amit nem jelentett még be a Lucasfilm, mostanra pedig nagyjából összeállt, hogyan fog kinézni a következő 5 év, amiről jó eséllyel tényleg az áprilisi rendezvényen fognak beszámolni.

Kelemen Richárd (Rixon)

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr7618016268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása