Rebo.hu

Új weboldalra költözött a Rebo.hu

2023. augusztus 11. - DanCarver

rebo_hu-wallpaper.png

Több mint egy évvel a megalakulásunk után úgy döntöttünk, hogy oldalunkat új alapokra helyezzük és elköltöztetjük. A Rebo.hu a Ziro.hu megszűnése után blogként indult, ám hamar hírportállá vált, amelyet a Blog.hu már nem volt képes hosszú távon kiszolgálni. 

Az új, saját weboldal egy sokkal modernebb és átláthatóbb Star Wars hír- és véleményportálként fog tovább működni. Minden eddigi cikkünk elérhető lesz az új oldalon is, ezt a blogot pedig meghagyjuk archívumként.

Köszönjük a Blog.hu-nak és a PORT.hu Kft.-nek, hogy biztosították számunkra az ingyenes felületet az elmúlt egy évben. Továbbá köszönjük, hogy cikkeinket rendszeresen kiemelték a Blog.hu Címlapján és az Index blogketrencben, növelve ezzel blogunk olvasottságát.

Az új oldal továbbra is a rebo.hu linken érhető el.

 

Az Erő legyen veletek!

Rebo.hu szerkesztősége.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr1718191043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása