Rebo.hu

[PLETYKA] Tavasszal indulhatnak a 2025-ös Star Wars-film munkálatai

2022. november 28. - Kelemen Richárd (Rixon)

taika_lindelof.jpg

A következő Star Wars-film a tervek szerint csak 2025 decemberében kerül a mozikba, de egy új pletyka szerint már áprilisban, vagy májusban elkezdődhetnek egy egyelőre cím nélküli Star Wars-film előkészületi munkálatai a londoni Pinewood stúdióban – állítja a Bespin Bulletin a MakingStarWars alapján.

A MakingStarWars értesülései szerint Taika Waititi projektjéről lehet szó, aki jó eséllyel decemberben adja le a film végleges tervezetét, tavasszal pedig már megkezdődhet a díszletek felépítése a londoni stúdióban.

Nyáron a The Hollywood Reporter fedte fel, hogy értesüléseik szerint Taika Waititi filmjének forgatása valamikor 2023 elején kezdődik, de akkor nem közöltek további részleteket, és azóta sem érkezett friss információ a projektről. Azóta azonban egyre nagyobb lendületet kapott Damon Lindelof cím nélküli Star Wars-filmje, mely egyesek, köztük a megbízhatóbb forrásnak számító Jeff Sneider szerint a korábban Waititi projektje számára fenntartott 2025 decemberi megjelenési dátumot veszi át.

Október 26-án, Faragó Dániel felelős szerkesztőnk egy kiváló cikkben foglalta össze, hogy mit is tudunk a Star Wars eddig bejelentett, illetve pletykált filmes projektjeiről, amelyek hálózata Kádas István főszerkesztőnk szavaival élve mára eléggé követhetetlenné vált.

Kelemen Richárd (Rixon)

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr7417989558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása