Rebo.hu

Elindult a Rebo.hu!

Meghalt a Ziro, éljen a Rebo!

2022. július 01. - Castad

Június 28-án sokkolta a Ziro.hu hűséges olvasóközönségét, hogy Magyarország egyik legolvasottabb, és legjobb Star Wars hír- és véleményportálja, a Ziro.hu június 30-cal befejezi működését. Na de fel a fejjel, a Ziro.hu nem szűnt meg jogutód nélkül, küldetését a Rebo.hu viszi tovább!

290467321_1076539019643782_3517054137113884337_n_1.jpg

A Ziro.hu bezárásának részleteiről és okairól cikkben számolt be a portál, ahol kifejtette – kifejtettük – a folytatással kapcsolatos terveinket. A Ziro.hu szerkesztőségének több tagja ugyanis folytatja a Star Warsról szóló cikkek, elemzések, vélemények írását, csak éppen egy új formában, a könnyedebb, s kevesebb szerkesztői munkát igénylő blogként, ez a blog.hu felületén működő Rebo.hu. Az új blog főszerkesztői feladatait a Ziro.hu főszerkesztő-helyettese, azaz jómagam, illetve felelős szerkesztője, Kelemen Richárd (alias Rixon) látja el, míg a kreatív igazgatónk Kajtár Virág lett, akinek az oldal dizájnját is köszönhetjük. Természetesen több, a Ziro.hu törzsközönsége által jól ismert szerzőnk is visszatér, egyelőre Boros Bálint, Faragó Dániel, Füle Miklós, Gaál Alexander, Jégh Attila, valamint Szegvári Zoltán szerzőink jelezték, hogy továbbra is szívesen folytatnák a munkát. 

A blog formátum kevésbé köti meg szerzőink kezét, s lehetőséget ad véleménycikkek, háttérinfók, karakterporték írására a továbbiakban is, ráadásul a blogon keresztül a Ziro.hu archív írásai is elérhetők. Alliteráló című kibeszélőműsoraink (Mando Mondó, Bad Batch Beszélő, Kenobi Kotyogó, Andor Acsarkodó) is folytatódnak, ám ezeknek a továbbiakban a Ziro.hu YouTube csatornája helyett Rixon Űrkocsmája ad majd otthont. A Ziro.hu Facebook oldal sem vész el, csak átalakul, Rebo.hu: Star Wars blog néven születik újjá. Továbbra is itt találjátok majd a rövid híreket, pletykákat, képes posztokat, illetve mémeket. Ráadásul az oldal posztfelhozatala szerzőink, szerkesztőink saját blogjain, csatornáin megjelenő írásaikkal, videóikkal is bővülni fog, még színesebb képet nyújtva régi-új közönségünknek. 

Reméljük, kedves olvasó, tetszeni fog a Rebo.hu, és ugyanúgy szívesen olvasod majd cikkeinket, miként a Ziro.hu korábbi írásait! 

Hit It Max GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Kádas István

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr2317870449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása