Rebo.hu

[Pletyka] Érkezhet a Boba Fett könyve második évada?

2023. február 21. - Kelemen Richárd (Rixon)

the_book_of_boba_fett_episode_4_temuera_morrison.jpg

A Mandalóri harmadik évada kapcsán gyakran visszatérő kérdés, hogy vajon Boba Fett szerepelni fog-e az új évadban. Bár erre eddig nem kaptunk semmi egyértelmű utalást, az új pletykák még tovább mennek, s már Boba későbbi, meghatározó szerepét taglalják.

A Mandalóri harmadik évadának egyik előzetesében egyesek egy nevarrói jelenet hátterében vélik őt felfedezni, ám Boba eddig egy hivatalos promóban sem bukkant fel egyértelműen. Nemrég azonban az Empire Magazin előfizetői számára kiadott exkluzív borítóján láthattunk egy sisakot, mely Boba Fett ikonikus páncélzatára engedett következtetni, ám egy későbbi promóciós kép ezt látszólag cáfolja.

untitled-1_1.jpg

A korábban Bobáénak vélt sisak (bal oldalt), illetve annak színezett változata (jobb oldalt)

Mindenesetre Boba Fett felbukkanására azért továbbra is bőven van esély, szerkesztőségünk is az ő „cameóját” tartja a legvalószínűbbnek.

A március 1-én kezdődő harmadik évadot minden bizonnyal követi majd egy újabb, a sorozat fölött bábáskodó Jon Favreau nemrég arról beszélt a francia BFM TV-nek, hogy már megírta a negyedik évad forgatókönyvét – az epizódokat jórészt a harmadik évad utómunkálatai során vetette papírra. Az igencsak megbízhatónak számító MakingStarWars ennél egy fokkal tovább ment. Információi szerint a negyedik évad forgatását valamikor októberben kezdik, s állítólag beszélt a különböző kellékeket készítő dél-kaliforniai kollégákkal, akik egyebek között jelenleg a Slave I pilótafülkéjén is dolgoznak. 

Azzal kapcsolatban viszont egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat kapott, hogy ez A Mandalóri negyedik évadához, vagy esetleg a Boba Fett könyve második évadhoz készül-e. Egyes forrásai ugyanis úgy hiszik, utóbbin dolgoznak. Mindenesetre A Mandalóri negyedik évadának olyan kellékei is készülnek, mint például Gideon moff mandalóri páncélja, újfajta birodalmi rohamosztagosok, vagy éppen Mandó új jetpackje. E kellékek készülhetnek tehát egyazon sorozathoz (azaz a negyedik évadhoz), de az is lehet, hogy két szériát fognak forgatni párhuzamosan: A Mandalóri legújabb évadát, s a Boba Fett könyve második felvonását. 

A projektek alakulását ugyanakkor jó eséllyel visszavetheti, hogy a hollywoodi forgatókönyvírók már egy ideje mozgolódnak, jó eséllyel sztrájkra készülnek, ami az egész filmipart visszaveti majd valamelyest.  Szóval jelenleg még képlékeny a helyzet. Az viszont e pletykák alapján valószínűsíthető, hogy ha a Boba Fett könyvének második évada esetleg mégsem fog megvalósulni, akkor legkésőbb A Mandalóri negyedik szezonjában bizonyosan felbukkan majd a fejvadászból lett gengszter. Az pedig, hogy a harmadik évadban tiszteletét teszi-e, pár héten belül bizonyosan kiderül. 

Kelemen Richárd – Kádas István

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr5318055054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása