Rebo.hu

Pedro Pascal: „Kinyílik a világ Mandalore és a mandalóriak kapcsán”

2023. február 13. - Castad

330026214_3464424867212153_1609863015283917282_n.jpg

Az Empire magazin legfrissebb, február 16-án megjelenő száma A Mandalóri harmadik évadára fókuszál. A magazinban Pedro Pascal (Din Djarin), Katee Sackhoff (Bo-Katan Kryze), Emily Swallow (Fegyverkovács), valamint a sorozat készítői, Jon Favreau és Dave Filoni is megszólal. Ebből tettek fel némi ízelítőt a magazin honlapjára, melyet mi is megszemlézünk.

A magazin leginkább a Mandalore bolygóval és a mandalóriakkal kapcsolatos kérdésekből szemezget. Ennek kapcsán a sorozat főhősét alakító Pedro Pascal a következőket nyilatkozta a lapnak:

„Amit a legjobban szeretek a 3. évadban az az, hogy mennyire kinyílik a világ a Mandalore és a mandalóriak kapcsán” – nyilatkozta Pascal — „Ez a kultúra, a politika, a szabályok és felfedezések oly sok oldalát jelenti. Ínycsiklandó ajtók tárulnak szélesre.”

Pascal kijelentése tehát arra utal, hogy a szériában újabb és újabb részletet fogunk megtudni mind a Mandalore sorsáról, mind  a mandalóri kultúráról. Az egyik legfontosabb kérdés ezzel kapcsolatban, hogy mi lesz a Sötétkard sorsa. A kard ugyanis Din Djarin tulajdonában van, ám minden bizonnyal az uralkodói családba született Bo-Katan Kryze is igényt tart rá. A karaktert alakító Katee Sackhoff elmondása szerint, amikor elolvasta a forgatókönyvet, maga is meglepődött, hová viszik a történetüket. Írt is egy üzenet Filoninak, hogy „Komolyan gondolod?”.

„Ez egy epikus évad. Hatalmas, merész és nagyon más.” –  nyilatkozta Sackhoff, aki a Bo-Katan és Din Djarin közötti bonyolult dinamikára is kitért  – „Ismerjük a családot amibe [Bo] beleszületett. Milyen család az, amit most választani fog? Hogy néz az ki?”

A magazin borítója is a Din Djarin – Grogu – Bo-Katan hármasra fókuszál. Izgalmasabb azonban a magazin előfizetői számára készült exkluzív címlap. Ezen különféle mandó sisakok hologramjai láthatók, melyek közül több meglehetősen ismerős. Din Djarin, Bo-Katan és Fegyverkovács jól kivehető sisakja mellett itt találjuk Paz Vizsla, illetve a második évadban megismert Koska Reeves és Axe Wowes fejfedőit, valamint valószínűleg Boba Fett ikonikus sisakja is beköszön...

Kép

A Mandalóri harmadik évada március 1-én érkezik a Disney+-ra!

Kádas István

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr7118048112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AHC 2023.02.16. 09:53:29

Csak ki ne találják, hogy szerelmi szálat tesznek bele...amúgy nagyon várom.
süti beállítások módosítása