Rebo.hu

Mi lesz Cara Dune-nal A Mandalóri 3. évadában?

2023. február 28. - Kelemen Richárd (Rixon)

carau.jpg

Gina Carano távozása A Mandalóri sorozatból igencsak megosztó téma a Star Wars-fanok körében, és sokakban felmerült a kérdés, vajon a széria harmadik évada miként fogja kezelni ezt a meglehetősen szerencsétlen körülményt. A harmadik évad két showrunnere, Dave Filoni és Rick Famuyiwa a Deadline-nak nyilatkozott a kérdésben.

Famuyiwa állítása szerint Cara Dune karaktere továbbra is részét képezi a világnak. A kreatív folyamat során át kellett gondolni, hogy hogyan tovább vele kapcsolatban, Favreau pedig időt szentelt ennek. Tudták, hogy Carano kirúgása hatással lesz a sorozatra, de annak középpontjában Din Djarin és Grogu áll, így elsősörban köréjük, illetve a mandalórik köré kell szerveződnie a történetnek.

Filoni a következőt nyilatkozta a kérdéssel kapcsolatban:

„Ez egy nagy galaxis, és sok karakter van benne – ez a sok karakter pedig küzd a képernyőidőért. Majd meglátjuk, ahogy az évad kibontakozik, milyen kalandok várnak ránk, de Cara egy nagyszerű karakter, aki létfontosságú volt Din Djarin történetének kezdeteiben; meglátjuk, hogy Djarin tovább fejlődött-e ennél.”

Majd hozzátette:

„A harmadik évad főleg a mandalórikkal foglalkozik. Bo-Katan óta Djarin nagyon sok karakterrel találkozott, akik sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak. Ennek van értelme az alapján, hogy milyen irányba tart a Groguval közös saját történetük.”

Filoni kifejtette, hogy George Lucas az előzményfilmek készítése során mindig arról beszélt, hogy annyi nagyszerű karaktere volt, akik mindegyikének képernyőidőt akart szánni.

„De hogyan csinálod ezt, amikor az a feladatod, hogy Anakin Skywalker történetét meséld el? Én is átérzem ezt.” – mondta.

Famuyiwa és Filoni nyilatkozatából én azt a következtetést vonom le, hogy A Mandalóri sorozat történései mindig is ilyen irányba haladtak volna, Cara pedig egy másik sorozatban, feltehetően a Rangers of the New Republic-ban folytatta volna saját útját. Ez azonban meghiúsult, így annak a sorozatnak a történetét részben A Mandalóriban kell elmesélni, ahogy erről korábban is hallottunk már. Carson Teva történetszála minden bizonnyal ezzel fog foglalkozni.

A Mandalóri harmadik évadának rajtjáig már csak egyet kell aludnunk, holnap reggel kezdetét veszi Din és Grogu legújabb kalandja!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr4518060792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2023.03.09. 08:32:56

emlékeim szerint már a másodikban se volt központi karakter, nem?
süti beállítások módosítása