Rebo.hu

A Mandalóri: Csak egy X-szárnyú pilóta sejti a Birodalom mesterkedéseit

2023. február 25. - Castad

mando-s3-captain-carson-teva-e1673957182500-600x337.jpg

A Mandalóri harmadik évada március 1-én érkezik a Disney+ felületére. Bár a promóciós anyagok elsősorban a Mandalore-ra és a mandalórikra fókuszálnak, a második előzetesben egy titokzatos birodalmi fenyegetésről is hallhattunk. Ennek mikéntjét korábban egy elemzőcikkben jártuk körül, most pedig a sorozat társ-showrunnere, Rick Famuyiwa beszélt egy keveset erről a sejtelmes fenyegetésről.

Famuyiwa az első és a második évadokban rendezőként (illetve beguró X-szárnyú pilótaként) vett részt, az új évad esetében viszont már showrunnerként is segíti Jon Favreau munkáját. Famuyiwa az SFX magazinnak adott interjút, melyben kitért Carson Tevára is. A Paul Sun-Hyung által alakított csillagvadász-pilóta A Mandalóri második évadában csatlakozott a sorozat visszatérő karaktereinek sorába, s egy rövid Boba Fett könyve cameót követően a harmadik évadban is szerepelni fog, méghozzá talán jelentősebb szerepben. Az előzetes alapján úgy tűnik, hogy hiába ejtették fogva Gideon moffot a második évad végén, csupán Teva századosnak van fogalma arról, hogy valami komoly veszély fenyeget a Külső Peremvidéken.

„Bizonyosan van valami, amire Teva felfigyelt annak kapcsán, hogy mire is készülhet a Birodalom, szóval igen, úgy gondolom ebből biztosan fogunk látni valamit az évad folyamán.” – nyilatkozta Famuyiwa. – „Egyelőre azt tudjuk, hogy Gideont elkapták, de nagyobb erők még lehetnek odakint, akik a Birodalom maradványaiként léteznek. Valami az évad egy része során ott fog lebegni, a kérdés az, hogy mi lehet ez. Olyan dolgok történnek, melyekről karaktereink talán nem is tudnak,  de Teva bizonyosan sejt valamit.”

Star Wars Rebels Season 3 Trailer GIF Breakdown - Page 5

Famuyiwa szerint ez az évad lesz az eddigi  legambíciózusabb. Számára mindig Mandó és Grogu párosa jelenti az alapot, a kalandok ugyan egyre nagyobbak lehetnek, s találkozhatunk olyan ikonikus hősökkel, mint Luke Skywalker, de mindez az ő egyszerű sztorijuknak van alárendelve. Ám ez az évad lesz az eddigi legnagyobb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr8518057696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása