Rebo.hu

[Pletyka] Koska Reeves is visszatér A Mandalóri 3. évadában

2023. február 07. - Castad

sasha_banks_mandalorian_koska_reeves_featured.jpg

Bár a pankrátorból színésznővé avanzsált Sasha Banks (Mercedes Kaestner-Varnado) korábban tagadta, a Bespin Bulletin cikkében összeszedte azokat a nyomokat, amelyek Koska Reeves visszatérésére utalnak.

Sasha Banks még 2021 októberében adott interjút a Bleacher Reportnak, melyben tagadta visszatérését:

„Először is, köszönöm, hogy megpróbálod kiszedni belőlem, de nem vagyok benne a következő évadban” – mondta. „De hihetetlen volt A Mandalóriban, a Star Warsban szerepelni. Egy olyan franchise-ban, ami ennyire hatalmas és annyira nagyon szeretett, csak nézd azt a fogadtatást, amit a WWE-univerzumon kívüli rajongóktól kaptam. Ez volt minden idők legjobb érzése. A műsor  vetítése elsöprő volt. Tényleg úgy éreztem magam, mintha a messzi-messzi galaxisban lennék. Úgy éreztem, mintha egy másik bolygón lennék.”

„Ez olyasvalami volt, amit mindig magammal fogok vinni a WWE-be, és nagyon sokat tanultam a velük való szereplésből és a sok nagyszerű sztárral való együttlétből. Nagyon sokat segített az önbizalmamon is, amikor két évvel ezelőtt visszatértem A Mandalóri forgatásáról. Ez egy olyan tanulási folyamat volt amire nem számítottam, de most egy teljesen új hollywoodi világban vagyok, és ez csodálatos. Annyira izgatott vagyok a rajongók miatt, és alig várom, hogy a rajongóim lássák, mi következik.”

Nem ez volt azonban az első eset, hogy a fiatal pankrátor tagadta volna a későbbi szereplését, már a második évad 3. részében történő bemutatkozása után így tett, holott később mégiscsak feltűnt az évad további epizódjaiban, a fináléban nagy szerepet kapott. Már lassan megtanulhatjuk, hogy a Lucasfilm esetében egy színész tagadását aligha vehetjük készpénznek. Igaz, Banks oltásellenes megnyilvánulásai után – és a Disney szigorú vakcinapolitikáját figyelembe véve – egyesek azon spekuláltak, hogy emiatt nem tér vissza.

A friss marketinganyag azonban arról árulkodik, hogy Koska Reeves mégiscsak visszatér, akár mit is mondott a színésznő, illetve akár beoltotta magát, akár nem. Az új évadot reklámozó pólókon ugyanis Din Djarin, Bo-Katan, a Fegyverkovács és Paz Vizsla sisakja mellett ott találjuk Koskáét is, ráadásul az évad forgatása során még márciusban egy hasonló páncélt viselő alakot szúrt ki a Bespin Bulletin.

Márciusban a kaliforniai Long Beach El Dorado Park nevű negyedében vettek fel bizonyos jeleneteket A Mandalóri harmadik felvonásához, melyen a Bo-Katant alakító Katee Sackhoff és más mandókarakert játszó színészek is jelen voltak. Ezek egyike eléggé hasonlított Banksre vagy esetleg egy jelmezét viselő dublőrre, ám a lesifotók meglehetősen homályosak. E forgatás során a Bespin Bulletin Bo-Katan másik társát, Axe Wowes-t is kiszúrta, ezt videón is megosztották.

Koska Reeves karakterének újbóli felbukkanása indolt lenne a történet szempontjából is, csak remélhetjük, hogy valóban vissza is tér Bo-Katan új hadnagya.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr9018043106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása