Rebo.hu

[Pletyka] A Boba Fett könyve rendezője dolgozott az Ahsoka sorozaton!

2023. január 20. - Castad

nevtelen_terv_4.jpg

Steph Green úgy tűnik Ahsoka epizódot rendez.

A korábban Oscar és Emmy díjakra is jelölt rendezőnő instagram oldalának bemutatkozószövegén immár három produkció neve olvasható, a New Boy (ezért jelölték Oscarra 2009-ben) és a Watchmen (az ebben a rendezett epizódjáért jelölték Emmyre) mellet ugyanis már ott szerepel az Ahsoka.  A tehetséges rendezőnő a Star Wars világában sem járatlan már, Boba Fett könyve sorozatban ő rendezte talán a legjobb Boba-központú epizódot. The Tribes of Tatooine c. rész, melyben a pyke vonat elleni taszken támadás is látható, sokat adott mind Boba karakteréhez, mind a buckalakók kultúrájához. Kifejezetten remek epizódnak számít, az IMDb-n jelenleg is 8,1 az értékelése. 

Az Ahsoka sorozat forgatását már befejezték, a széria forgatókönyvét természetesen Dave Filoni írta, aki végig ott bábáskodott a projekt fölött. A rendezőkről eddig nem sokat tudtunk, a Bespin Bulletin szerint Peter Ramseyt (Pókember – Irány a Pókverzum) pletykálták. Ramsey-ről közben hivatalosan is bejelentették, hogy A Mandalóri harmadik évadjában rendez epizódot. Steph Green közreműködése mellett az instagram oldaláról azt is megtudhatjuk, hogy a rendezőnő bekövette a sorozat címszereplőjét alakító Rosario Dawsont, a Sabine Wrent játszó Natasha Liu Bordizzót, ráadásul azt az Ivanna Sakhnót is, akinek részvétele a sorozatban egyelőre pletyka – állítólag a Shin nevű, éjnővérszerű karaktert alakítja majd.

Kádas István

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr8418030336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása