Rebo.hu

Ki ez az inkvizítor az Ahsoka előzeteseiben?

2023. július 12. - Kelemen Richárd (Rixon)

untitled-1_3.jpg

Már az első Ahsoka teaser áprilisi megjelenése óta mindenféle elméleteket alkotnak a rajongók, hogy ki lehet a benne feltűnő rejtélyes, inkvizítor öltözetet viselő és a rájuk jellemző fénykardot hordozó karakter. A Walt Disney Getty Images fiókjának hála most részleges választ kaphattunk a kérdésre!

A népszerűbb elméletek közé tartozik a Nyolcadik Fivér, akire ez a páncél a leginkább emlékeztet, s akit korábban a Lázadók animációs sorozat második évadában láthattunk a Malachoron. Vadabb elképzelések Barisst, vagy akár Ezrát is lehetségesnek tartották.

Ugyanakkor a Getty Images-re a Walt Disney fiókja a tegnapi új trailer megérkezése utána feltöltött néhány hivatalos állóképet az előzetesből, ezek egyike pedig ezt a rejtélyes figurát ábrázolja, miközben kardját pörgeti. A képaláírás tanúsága szerint a karakter neve Marrok, és Paul Darnell alakítja őt a sorozatban. Ezzel igazából a vadabb elméleteket jó eséllyel ki lehet zárni, ugyanakkor a Nyolcadik Fivér valódi neve eddig nem ismert, így ő benne maradt még a kalapban (bár neki csak négy ujja van, miközben a sorozatban látott figurának öt!!!), de az sem elképzelhetetlen, hogy egy teljesen új karakterről legyen szó.

4.jpg

Érdekesség, hogy a Marrok név felbukkant már korábban a Star Warsban, egész pontosan Embo, a kyuzo fajba tartozó fejvadász anoobáját, tehát gyakorlatilag kutyáját nevezték Marroknak. Bizonyára viszont nem őt láthatjuk majd a maszk mögött, hacsak nem nőtt meg kétszer akkorára, tanult meg két lábon járni és növesztett befelé fordítható hüvelykujjakat, amivel fogni tud.

embo.jpg

A fentieket videóban is megénekeltem, íme:

Kelemen Richárd (Rixon)

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr9118165286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása