Rebo.hu

[PLETYKA] Új típusú rohamosztagosok szolgálhatják Thrawnt az Ahsoka sorozatban

2023. január 03. - Kelemen Richárd (Rixon)

untitled-1.jpg

A közelmúltban számos állítólagos szivárgás látott napvilát az Ahsoka sorozattal kapcsolatosan, melyekről mi is beszámoltunk. A legfrissebb ilyen értesülés már-már megszokott módon a MakingStarWars háza tájáról érkezett.

Jason Ward legfrissebb jelentése szerint Thrawn főadmirális olyan rohamosztagosoknak parancsol majd, amelyek páncélja egykor összetört, és Kylo Ren sisakjához hasonló modon javították meg.

A Skywalker korában az említett sisakot egy Albrekh nevű, majom szerű lény hegeszti meg egy sarassi vas nevű fém felhasználásával, ami a vöröslő csíkokat is eredményezte. A MakingStarWars szerint hasonló megjelenése lesz ezeknek az új rohamosztagosoknak is, csak nem vörös, hanem arany hegesztésnyomokkal. Magát az eljárást a japán kintsugi ihlette, mely révén arannyal javítják meg az összetört kerámiát. A japán kultúra iránt rajongó Dave Filonitól nem is állhat messze egy efféle megoldás. 

Elképzelhető, hogy ezeknek a katonáknak köze lesz azokhoz a az éjnővér-szerű mágusokhoz, akikről korábban írtunk. A széttört, majd megjavított páncél alapján az sem elképzelhetetlen, hogy egy élőhalott seregről lesz szó, hiszen az éjnővérek mágiája képes volt hasonlóra.

Ha minden igaz, a katonáknak Ray Stevenson karaktere, Baylon fog parancsolni, és az Ivanna Sakhno által megformált Shin nevű erőhasználó vezeti majd őket csatába, aki egy vörös fénykardot forgat, s valamiféle páncélja is lesz.

Shin a korábbi pletykák alapján éjnővérszerű, vagy hozzájuk hasonló karakter lesz, hideg, számító, aki bizonyítani akarja magát mesterének, Baylonnak. Baylon pedig egy bukott jedi mester, a 66-os parancs egyik túlélője, aki a jedik lemészárlásakor az Ismeretlen Területekre menekült, ám később a Sötét Oldal hatása alá került. Thrawn szövetségre lép ezzel a bukott jedivel, hogy végezzen Ahsoka Tanóval. E leírás kísértetiesen hasonlít a legendák Thrawn-trilógiájának Joruus C'baoth mesterére, illetve annak Thrawnnal kötött kétes szövetségére. Shin tehát ezen bukott jedi tanítványaként indul levadászni Ahsokát, Sabine-t s a velük találkozó Ezrát, az új típusú rohamosztagosokat vezetve. 

ivanna-sakhno-.jpg

Ivanna Sakhno

A MakingStarWars korábban azt is felvetette, hogy Thrawn főadmirális legendás zászlóshajója, a Chimaera is szerepelni fog majd a szériában. 

Kelemen Richárd (Rixon) – Kádas István

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr9918017368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása