Rebo.hu

[Pletyka] Új Mandóverzum sorozat készül? Vagy mégsem?

2023. január 06. - Castad

rxip4askxvm3iikpcywtru.jpg

A legfrissebb pletykák szerint egy új Star Wars sorozatot fejleszt Jon Favreau és Dave Filoni, mely a Ghost Track 17 munkacímre hallgat.

Az új sorozattal kapcsolatos pletykát Daniel RPK, azaz Daniel Richtman szórakoztatóipari bennfentes röppentette fel a Patreon oldalán. Richtman hírével egybevág a Production Weekly legfrissebb száma. A Production Weekly esetében azonban érdemes megjegyezni, hogy olykor az internetes pletykáknak is felülnek és azokat is feltüntetik a készülő projektek között, amint erre a Bespin Bulletin felhívta a figyelmet.  A pletyka szerint mindenesetre Jon Favreau és Dave Filoni valamilyen új Star Wars sorozatot fejleszthet a Mandóverzumon belül, Ghost Track 17 munkacímmel.

A találgatások persze már egyből beindultak, hogy a munkacímbe szereplő Ghost (Szellem) szó Hera Syndullára és erre a névre hallgató hajójára utal. Tudjuk, hogy Hera felbukkan majd az Ahsoka sorozatban is, méghozzá a pletykák szerint Ewan McGregor felesége, Mary Elizabeth Winstead alakításában.  A Heráról szóló spinoff sorozat tehát nem lenne annyira lehetetlen, ráadásul Hera története a korábban bejelentett, ám a Gina Carano botrány következtében jegelt Rangers of the New Republic sorozattal is jól összehozható. 

A Bespin Bulletin említett írása azonban más irányba tereli a teóriázgató rajongókat! A cikk felhívja a figyelmet a fejlesztési munkacímek többértelműségére. A szintén a Mandóverzumhoz tartozó, Jon Watts által fejlesztett Skeleton Crew sorozat például Grammar Rodeo munkacímen futott, mely egy utalás volt A Simpson család egyik epizódjára, melyben Bart és barátai kalandra indulnak, miközben szüleiknek azt mondták, hogy a Nemzeti Nyelvtan Rodeóra (National Grammar Rodeo) mennek. Az Ahsoka sorozat pedig a Stormcrow munkacímre hallgatott, mely egyértelműen az Ahsokával sokszor párhuzamba állított Gandalfra utal, akit Théoden király nevezett Vészmadár (Stormcrow) Gandalfnak.  A ghost track (szellemdal) egy zenei album olyan rejtett dalszáma, amit lehagytak a tracklistáról, így meglepetésként szolgált a hallgatónak. Az egyik leghíresebb ilyen szellemdal a The Beatles Abbey Road című albumán volt: a tracklista 16 dalt sorol fel, ám volt egy 17. szám is, a Her Majesty (Őfelsége). Könnyen megeshet, hogy a Ghost track 17 munkacím erre a számra utal és valamely királynővel (esetleg hercegnővel) kapcsolatos. Talán Bo-Katan? Leia? Vagy valaki egészen más?

Egy esetleges Bo-Katan sorozatot különben már egy éve, 2022 januárjában is pletykáltak. A That Hasthtag Show hozta le, hogy A Mandalóri harmadik évadának eseményei után játszódna egy Bo-Katan spinoff sorozat, mely a Boba Fett könyvéhez hasonlóan flashback jelenetekkel töltené ki az űrt. A portál azt is tudni vélte, hogy a Rangers of the New Republicban nagyobb szerep jutott volna Bo-Katannak, így ezeket a történeteket is ebbe a spinoffba vinnék át. A That Hashtag Show pletykáját később Ming-Na Wen is megosztotta a twitteren, gratulálva kolléganőjének, ám hamarosan törölte a posztot. Talán erről a titokzatos Bo-Katan sorozatról lenne most szó?

A Bespin Bulletin még egy eshetőséget felvázol:

az új munkacím ugyanis nem jelent egyértelműen új sorozatot, 

A Mandalóri is megváltoztatta munkacímét a harmadik évadra Huckleberryról Foundryra. Könnyen megeshet, hogy nincs is itt semmiféle új spinoff sorozat, csupán egy már ismert sorozat újabb évadát jelöli, talán épp a mostanában fejlesztés alatt álló A Mandalóri negyedik évadát. Sőt esetleg a korábban belengetett, a Mandóverzumot lezáró epikus fináléra is utalhat. Ebben Őfelsége talán tényleg Bo-Katan lehet...

Kádas István 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr2218019518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása