Rebo.hu

[Pletyka] Ewan McGregor felesége alakíthatja az élőszereplős Hera Syndullát

2022. december 22. - Castad

ewan-mcgregor-mary-elizabeth-winstead-1-54e78d29c648404da1bb1190b6a0a83a.jpg

Az Ahsoka sorozat jövőre érkezik a Disney+ felületére, melyben a címszereplőt ezúttal is Rosario Dawson alakítja. Rajta kívül hivatalosan csupán a Sabine Wrent játszó Natasha Liu Bordizzo nevét fedte fel a színészgárdából a Lucasfilm. Most azonban a Bespin Bulletin egy további Lázadók karakter esetében is tudni véli annak élőszereplős megformálóját!

Azt, hogy Hera Syndulla tábornok, a Szellem legénységének twi'lek űrmamája, a Lázadók Szövetségének fontos katonai parancsnoka, illetve legendás pilótája szerepelni fog az Ahsoka sorozatban, korábban is sejthettük, majd a Celebrationön levetített képsorok révén meg is bizonyosodhattunk erről. A karaktert alakító színészről azonban ekkor nem szóltak, sőt azt sem tudhattuk biztosra, hogy a Hera hangját az animációkban, illetve a Squadrons játékban kölcsönző Vanessa Marshallt kérik-e fel erre a szerepre, vagy új színésznőt keresnek hozzá.

Az Ahsoka sorozat különböző szereplői (Ezra, Thrawn) kapcsán időről időre megjelentek castingpletykák az interneten, azt azonban, hogy Mary Elizabeth Winstead szerepelni fog az Ahsoka sorozatban még maga Ewan McGregor – a színésznő férje, mindannyiunk Obi-Wan Kenobija – kottyintotta el még májusban.

„Partnerem, Mary Star Wars sorozatot csinál Rosarióval és mostanság kezdenek”  – fogalmazott ekkor McGregor.

Már ezt követően beindultak a találgatások, hogy kit is alakíthat „Kenobiné” az Ahsoka sorozatban, melyre a legkézenfekvőbb jelöltnek Hera Syndulla tűnt.  A Bespin Bulletin ezt a feltételezést már forrásai révén is meg tudja (állítólag) erősíteni.   Mary Elizabeth Winsteadet olyan produkciókban láthattuk korábban, mint például a Fargo sorozat, a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed, vagy épp Quentin Tarantino Grindhouse – Halálbiztos című filmje. Utóbbiban ráadásul Rosario Dawsonnal is együtt szerepelt. Legutóbbi filmje különben a Kate volt, melyben komoly akciójelenetei is akadtak. 

A Lucasfilm a napokban hivatalos képeket is felfedett reklámvideójában az Ahsoka sorozatból (a címszereplőről), s egy rövid szinopszist is kiadtak, miszerint Ahsoka a Birodalom bukását követően a sebezhető galaxist fenyegető új veszély után nyomoz majd a sorozatban. E veszély nagy valószínűséggel Thrawn főadmirális lesz. A pletykák szerint Dawson, Bordizzo és Winstead mellett Ivanna Sakhno (egy éjnővér?), Eman Esfandi (Ezra Bridger), Lars Mikkelsen (Thrawn), Hayden Christensen (Anakin Skywalker), illetve Ray Stevenson („Baylon”)  és Matthew Law is szerepelhet majd a szériában. 

AHSOKA Disney+ Series Reveals First Look at the STAR WARS Show

Érdekesség, hogy Mary Elizabeth Winstead nem az első (vagyis Ewan után a második) a McGregor családból, aki szerepet kap egy Star Wars sorozatban. Ewan első házasságából származó lánya, Esther-Rose McGregor az Obi-Wan Kenobi sorozatban kapott egy nyúlfarknyi szerepet, ott Tetha Griget, az Obi-Want leszólító fűszerárus lányt alakította. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr9718008658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása