Rebo.hu

[Pletyka] Ő is csinál Star Wars filmet, ő pedig mégsem

2022. november 09. - Castad

nevtelen_terv_1.png

Nem tudom, hogy a „követhetetlen”, a „fejetlenség” vagy a „kabaré” lenne-e a jó szó arra, ami filmes fronton folyik már a Lucasfilmnél – amennyiben igazak persze a híresztelések. Megint megszellőztetett a sajtó ugyanis egy új projektet, de legalább egy másikról kiderült, hogy (a pletykák szerint) az már lekerült a napirendről.

Október 26-án, Faragó Dániel felelős szerkesztőnk egy kiváló cikkben foglalta össze, hogy mit is tudunk a Star Wars eddig bejelentett, illetve pletykált filmes projektjeiről. A cikk apropója egy október 23-ai Deadline híresztelés volt, miszerint Damon Lindelof titokban egy új Star Wars filmen dolgozik. A pletyka szerint a film rendezője Sharmeen Obaid-Chinoy lesz, aki a Ms. Marvel minisorozatban rendezett két epizódot, sőt a The Hollywood Reporter már egyenesen úgy tudta, hogy már hónapok óta dolgoznak a stúdióban ezen a projekten, olyan kreatív szakameberek véleményét is kikérve, mint Dave Filoni. A THR hozta le azt is, hogy ez a titokzatos film időben a Skywalker kora után játszódna. 

Aki már egy kis ideje követi a Lucasfilmes híreket és pletykákat, jól tudja hogy ez már a sokadik efféle híresztelés volt az esetleges Star Wars filmekről. A Deadline ezúttal ismét bedobott egy nevet, Shawn Levy-t, aki olyan fontos projekteken dolgozik jelenleg, mint a Deadpool harmadik epizódja, illetve a Stranger Things utolsó évada. 

Közben egy másik pletyka is érkezett, ezúttal a The Wraptól, miszerint J. D. Dillard mégsem csinál Star Wars filmet. A Dillarddal kapcsolatos pletykát még 2020 elején hozta le a The Hollywood Reporter. Az író-rendező a Bad Robot alkalmazottjaként részt vett Az ébredő Erő vizuális effektjeivel foglalkozó részlegének munkájában, míg a Skywalker korában egy  rohamosztagost alakított. Karrierjének kezdetén recepciósként kezdte a cégben, vagyis régi kapcsolat fűzi Abramshez. Nos úgy tűnik Abrams recepciósa mégsem fejleszt saját Star Wars filmet.

Fontos azonban leszögezni, hogy egyik híresztelést sem erősítette meg a Lucasfilm, szóval mindenképp pletykaként kezelendők. A következő Star Wars film premierje jelenleg hivatalosan 2025. december 19-e, de hogy ki csinálja, azt talán csak Kathleen Kennedy tudja (vagy még ő sem).

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr4417974024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása