Rebo.hu

Szeptemberben Pécsett is lesz Star Wars nap!

2023. július 26. - Castad

360109082_848072953459332_9069144727654634077_n.jpg

Mindig örvendetes, amikor a budapesti Star Wars rendezvények mellett más magyar városokban is arra adják a fejüket lelkes rajongók, hogy megünnepeljék a Csillagok háborúja csodálatos világát!

Pécs, a magyar mediterrán város, szeptember 9-én ad otthont a „Pécs the Force be with you” – Első Pécsi Star Wars Nap nevű rendezvénynek. A Star Wars napot a pécsi Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Zrt. szervezi, együttműködésben az 501-es Légió Magyarországi Helyőrséggel és a DK Kohóval. 

A rendezvény szeptember 9-én szombat délelőtt 10 órakor kezdődik, s helyszíne a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed, Pirogránit udvar lesz.  

A magyarországi Star Wars rajongói közösség megannyi fontos tagja képviseli magát a rendezvényen. Ott lesz a DK Kohó droidokkal, Halálcsillag folyosóval és sisak kiállítással, a Bank's props látványos klónsisak kiállítással,  a The Force Alliance Galaktikus Fan Klub, az 501-es Légió és a Lázadó Légió, sőt a Vader: egy rajongói film alkotói is. Szuper kiállítások is várhatók, természetesen Simon Zoltán is elhozza hivatalos licenszelt posztereit, ahogy a Star Wars Art Group és a Star Wars Diorámások is eljönnek, de lesz képregénykiállítás, sőt AT-AT lépegető is! Ha Star Wars, akkor a fénykardok sem szoktak elmaradni, ezekről a Saber Force és Vandar Cam gondoskodik, az ő kiállításaik is bizonyosan sok érdeklődőt vonzzanak majd. De lesz itt még speeder bike, R2-D2, PIT droidok, és a nagyszerű kiállításokat a jelmezes csoportok zseniális cosplayesei töltik majd meg élettel!

A rendezvényen a Rebo.hu is képviselteti magát, míg korábbi szerzőnk, Füle Miklós Star Wars figurák széles választékával készül, Tóth Balázzsal egyetemben. Ráadásul Pécsre az ország határian kívülről is várnak vendégeket, például a Szlovák Légió tagjait. A szervezők jótékonysági akcióval is készülnek, egy egyedi gyártású birodalmi rohamosztagos sisakra lehet majd licitálni, melynek bevételét egy helyi segítő alapítványra fordítanak.

Jegyek a Jegymester felületén kaphatók, 2500 forintért. Gyertek el minél többen!

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr2718178515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása