Rebo.hu

Fű alatt ugyan, de a Jedi: Survivor játékban is visszatért a The Hu!

2023. május 14. - Kelemen Richárd (Rixon)

the_hu_js_080722.jpg

A Jedi: Fallen Order című 2019-es Star Wars-játék egyik kedvelt eleme a Sugaan Essena című dal, melyet a The Hu nevű mongol folk-rock együttes adott elő. Habár nem olyan feltűnően, mint az első játékban, de a zenekar a folytatásban, a Jedi: Survivorben is visszatért, méghozzá rögtön három új dallal.

FIGYELEM! A CIKK ENYHE SPOILEREKET TARTALMAZ A JÁTÉKRA NÉZVE!

A Sugaan Essena általános sikert aratott a rajongók körében, rengetegen, köztük jómagam is ennek a dalnak a révén ismertük meg az együttest. A zeneszám sikerét mutatja az is, hogy a zenekar 2022-es Rumble of Thunder című lemezén Black Thunder címen mongolra is átdolgozta az alapjáraton kitalált nyelven íródott dalt.

A Jedi: Survivorben a játékosnak lehetősége nyílik, hogy meghívjon játszani Greeze fogadójába egy DD-EC nevű DJ droidot, akinél különböző in-universe zeneszámokat lehet kérni. A repertoárt ráadásul a fogadóval szemben lévő Doma boltja révén, illetve a játék felfedezése során bővíthetjük is, így a Sugaan Essena is megvásárolható. Ebben a játékban viszont a The Hu már kapott egy univerzumon belüli elnevezést is, ami The Agasar lett.

DD-EC kínálatában három olyan The Agasar, azaz The Hu szám is fellelhető, mely ebben a játékban tűnt fel először. Ezek az Eerin Siina, az Eseerin Vasahina, illetve a Hohochu. A dalok mindegyike megtalálható a játék zenei albumán, egész pontosan a Sounds from the Galactic Skylanes című gyűjteményben, mely YouTube-on és Spotify-on is hallgatható, a DD-EC által játszott többi nótával együtt.

A zenekar egyébként július 17-én a Budapest Parkban koncertezik, ajánljuk a rajongók figyelmébe.

Személyes kedvencem a három új The Agasar dalból:

Kelemen Richárd (Rixon)

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr4818123968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása