Rebo.hu

[Pletyka] Az éhezők viadala és A Térség sztárjával bővül az Ahsoka színészeinek sora

2023. április 14. - Boros Balint

skzri7n.jpg

Hamarosan érkezik a Dave Filoni és Jon Favreau által fejlesztett Ahsoka sorozat, amelyben megismerjük Ahsoka Tano endori csata utáni kalandjait. A sorozatban olyan színészek játszanak, mint Rosario Dawson, Genevieve O’Reilly, Natasha Liu Bordizzo és Lars Mikkelsen. A Deadline értesülései szerint egy újabb színésszel bővíthetjük ezt a sort.

Az amerikai lap szerint a sorozat színészgárdájához csatlakozott Wes Chatham amerikai színész. 

A Deadline információi szerint Chatham az Ahsokában Thrawn főadmirális jobbkezét fogja játszani.

Kicsivel bővebb információkkal szolgál a karakterrel kapcsolatban a Star Wars News Net. Ők úgy tudják, hogy Chatham karakterének a neve Enoch kapitány lesz, aki ebben a sorozatban fog először megjelenni a Star Warsban.

Tehát nem  Eli Vantót fogja játszani!

Chatham 1978-ban született a Georgia állambeli Atlantában az Amerikai Egyesül Államokban. Középiskolai tanulmányai után csatlakozott az Egyesült Államok haditengerészetéhez, ahol a USS Essex nevű repülőgéphordozón teljesített szolgálatot. A színészettel is a haditengerészeten keresztül került először kapcsolatba, ugyanis az Essexen forgatta Denzel Washington az Antwone Fisher története c. életrajzi filmet, amiben szerepelt is Chatham. Ez nyitotta meg számára a színészi karriert, amiről addig csak álmodott. Ezután több sorozatban kapott kisebb-nagyobb szerepeket. Szerepelt például a Barbershopban, de feltűnt a CBS-en futó Az egységben is nyolc rész erejéig. A sorozatok mellett olyan filmekben játszott többek között, mint Az éhezők viadala: A kiválasztott első és második része, illetve a Christopher Nolan által rendezett Tenet. A legtöbben viszont valószínűleg A Térség könyvsorozatot adaptáló sorozatból ismerhetik Chatham nevét.

30c9e787bbbbce8c9093140eb3961b04.jpg

(Chatham karaktere, Amos Burton A Térségben)

Bár A Térség (The Expanse) is sci-fi műfajú sorozat, de stílusban nagyon távol áll a Star Warstól. Az ugyanis egy hard sci-fi, ami az emberiség elképzelt jövőjét mutatta be, hat évadon keresztül. A sorozat tavaly ért véget az Amazon Prime-on.

the-expanse-season-7-sequel-series.jpg

Az Ahsoka megjelenésére még idén augusztusban számíthatnak a rajongók a Disney+ felületén.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr5518101976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása