Rebo.hu

Haja is milyen! – Új részletek derültek ki az Ahsoka sorozatról hála a LEGO-nak

2023. július 10. - Kelemen Richárd (Rixon)

untitled-1_2.jpg

A LEGO lerántotta a leplet az Ahsoka sorozathoz érkező új Ghost (Szellem) szettről, mely felfed néhány új karaktert, és egy visszatérőt is: immár szinte biztos, hogy találkozunk majd Hera fiával, Jacen Snydullával is a szériában.

A készletben a gyakorlatilag kötelező Hera Syndulla és Chopper mellett helyet kapott egy Hawkins elsőtiszt nevű ember, aki valószínűleg az Új Köztársaság flottájához tartozik, csakúgy, mint Beyta hadnagy, aki egy pilóta kezeslábast viselő mon calamari. Valószínűleg mindkettejüket láthattuk már az előzetesben is, Hera mögött.

image.jpg

A legnagyobb visszahangja viszont egyértelműen Jacen Syndullának lett, akivel kapcsolatban a kvázi ezáltal megerősített felbukkanása mellett a legtöbb kérdést felvető tény az, hogy barna hajat kapott, miközben a Lázadók epilógusában zöld frizurája volt az öcskösnek. Elképzelhető hát, hogy a sorozat megváltoztatja ezt az alapjáraton is meglehetősen megkérdőjelezhető dizájnválasztást, kérdés, hogy ezt lore szempontjából hogyan fogják megindokolni, már amennyiben erre sor kerül.  (Megjegyzendő azonban, hogy még egyetlen képkockát sem láttunk a karakter élőszereplős verziójáról, a dizájnváltás mellett akár egy parókás álruha vagy egyéb magyarázat is szóba jöhet – a szerk.)

75357_alt5r.jpg

A Ghost és Phantom II készlet egyébként szeptember 1-jétől válik elérhetővé, 68 990 pénzt kell kicsengetni érte.

Kelemen Richárd

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr1718164050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása