Rebo.hu

[Pletyka] Felújított változatot kaphat a Star Wars: Racer!

2023. április 12. - Kelemen Richárd (Rixon)

62cb83e7de68157924c854b06490e22b776c2d014786d5f56b3bfdca05eea14d.jpg

Derült égből villámcsapásként robbant a pletyka, miszerint felújított változat érkezhet valamelyik fogatversenyzős Star Wars játékból. Minden bizonnyal az Episode I: Racerről lehet szó.

Az eredeti Racer játék még 2020-ban kapott egy új megjelenést PlayStation 4-re és Nintendo Switchre az Aspyr Media jóvoltából. Ez ugyanakkor csak lehetővé tette a játék futását a modern konzolokon, illetve ebben a változatban nagyobb és szebb HD felbontásban futhatott a játék, mint korábban bármikor.

Az újabb kiadás pletykája tegnap este ütötte fel a fejét Redditen egy u/23108SWgame nevű felhasználó révén, akinek állítása szerint ez a változat a régi játékmenet megtartása mellett egy teljes ráncfelvarrás (remaster) lesz, hasonlóan a Destroy All Humanshez és a SpongeBob: Battle for Bikini Bottomhoz.

Ami még meglepőbb a híresztelésben, hogy eszerint a játék még idén, valamikor az utolsó negyedévben megjelenhet már.

A poszt nem árulta el, pontosan melyik stúdió dolgozik rajta, csak azt, hogy ez az első hasonló remaster, amin dolgoznak, de nem az első Star Wars-játékuk.

Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy a múltban két fogatversenyzős cím jelent meg, az egyik a korábban említett Episode I: Racer (amely akkoriban PC-re és Nintendo 64-re érkezett), a másik pedig a kizárólag PlayStation 2-re kiadott Racer Revenge, mely szintén kapott korábban egy modern konzolokra kiadott új verziót. Hogy ez a remaster a kettő közül melyik játékot veszi alapul, az nem derül ki egyértelműen, de az Episode I-et jóval többen ismerik, és sokkal népszerűbb is, így valószínűleg erről lehet szó.

Természetesen a poszt önmagában még nem garancia semmire, és érdemes egy jó nagy adag sóval fogadni ezt a híresztelést. Ha viszont mégis igaznak bizonyul, akkor 4k felbontású Ben Quadinarost a népnek!

Kelemen Richárd (Rixon)

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr6018100776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása