Rebo.hu

[Hivatalos] Lars Mikkelsen játssza Thrawn főadmirálist az Ahsoka sorozatban!

2023. április 08. - Castad

01_lars-mikkelsen_scan-magazine.jpg

A Star Wars Celebration második napján tartották az Ahsoka sorozat paneljét, melyen felfedték, hogy Lars Mikkelsen alakítja Thrawn főadmirális az élőszereplős sorozatban is!

Már a Celebration első napján bemutattak egy kedvcsináló előzetest az Ahsoka sorozathoz, amelyben Thrawn főadmirálist csupán hátulról láttuk, lényegében csak a tarkóját. Az előzetes a sorozat többi főbb szereplőit azonban felfedte, Ahsoka Tanót természetesen ezúttal is Rosario Dawson formálja meg, míg Sabine Wrent Natasha Liu Bordizzo, Hera Syndullát Mary Elizabeth Winstead, valamint visszatér a szériába Diana Lee Inosanto alakításában Morgan Elsbeth, sőt régi-új karakterként a jediket segítő ősi droid, Huyang is felbukkan, akinek a hangját ezúttal is David Tennant kölcsönzi majd. Az ismerős karakterekhez újak is társulnak, a két Sötét Oldal használó, titokzatos gonosztevő Baylan Skoll (Ray Stevenson), illetve Shin Hati (Ivanna Sakhno). 

A panelbeszélgetésen ezen felül a nyolc epizódból álló sorozat rendezőit is bemutatták. Dave Filoni mellett A Mandalóri társ-showrunnere, Rick Famuyiwa, a harmadik évadban szintén rendezői feladatokat ellátó Peter Ramsey, valamint a Boba Fett könyve második epizódját dirigáló Steph Green is visszatér az Ahsoka stábjába is rendezőként. Rajtuk kívül Jennifer Getzinger és Geeta Patel csatalkozott a rendezői csapathoz. 

A széria zeneszerzőjét is felfedték, ez pedig nemmás mint A klónok támadása, Lázadók és a Rossz Osztag zenéért felelő Kevin Kiner, akinek különben Ahsoka, illetve Thrawn zenei témáját is köszönhetjük.

A panelen résztvevőknek egy újabb kis előzetest is levetítettek, melyen Sabine Ezra zöld fénykardjával látható, valamint végre szemből is megpillantották Thrawn főadmirálist,

akit nem más alakít, mint Lars Mikkelsen.

Mikkelsen ezt követően maga is a színpadra lépett, aki megerősítette szerepét. Mikkelsen a Lázadók animációs szériában is remekül alakította a chiss főadmirálist, s állítása szerint Dave Filoni már a sorozat befejezését követően Los Angelesbe hívta, felvetve neki az élőszereplős Thrawn lehetőségét.  Filoni Thrawn kapcsán Timothy Zahnt is nagy dícsérettel illette, s elmondta, hogy szerinte a főadmirális Sherlock Holmes nemezisére, Moriartyra hasonlít, aki szintén túljár mindenki eszén. Filoni azt is elmondta, hogy természetesen Zahnnal is konzultált az élőszereplős Thrawn kapcsán, hiszen biztos akart lenni abban, hogy megfelelően csinálja.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr1618097726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása