Rebo.hu

Befutott az Ahsoka sorozat előzetese!

2023. április 07. - Castad

5fc79ed68572ed000100051e-image_647f44b2.jpeg

Az idén Londonban tartott Star Wars Celebration keretében a Lucasfilm bemutatta a készülő projektjeit. Új infókat kaptunk a következő mozifilmekről, valamint az Ahsoka sorozat előzetese is befutott. 

Erősen indult a Star Wars Celebration, a Lucasfilm Showcase keretében ugyanis már a nyitónap leleplezte a studió a következő mozifilmes terveit, valamint a készülő, illetve hamarosan érkező sorozatokról is kaptunk új információkat. Nos, úgy tűnik, hogy a Star Wars történetének továbbmesélése most még inkább Dave Filoni kezébe került!

Élőszereplős sorozatok

A Lucasfilm Showcase panel a készülő élőszereplős sorozatok bemutatásával kezdődött. Megtudtuk, hogy az Andor második és befejező évada tartja az ütemtervet, s 2024 őszére várható. Szintén 2024-ben érkezik a Leslye Headland által fejlesztett The Acolyte széria is, melyet a készítők egyszerre hasonlítottak a Jégvarázshoz és a Kill Billhez. A sorozatban felbukkan majd számos jedi, különböző színű fénykardokkal, valamint egy neimoidiai is bizonyosan szerepel, legalábbis az élőben levetített képsorok alapján. A színészgárdát Joonas Suotamo is erősíti, a zárótrilógiában és a Solóban Csubakkát alakító színész ezúttal újra vukibőrt ölt, csak éppen egy másik vukit, a jedi Kelnaccát játsza. A projekt új logót is kapott, illetve megtudtuk, hogy a negatív karakterek szemszögéből mesélik majd el a történetet. 

A Dave Filoni által fejleszett Ahsoka sorozat érkezik majd a leghamarabb, mely már idén augusztusban befut. A sorozat friss plakátot, valamint egy teaser trailert is kapott, mely elég sokat elárul a cselekményből. Hölgyeim és uraim, Thrawn visszatér, mint a Birodalom örököse! Bár a főadmirálist csupán háttal láthatjuk, végre jobban megpillanthatjuk Sabine Wren, illetve Hera Syndulla élőszereplős karakterét is, valamint felbukkanak a korábban pletykált Sötét Oldal használó antagonisták, Baylon valamint Shin is. Úgy tűnik a pletykák egy jó része igaznak bizonyul, ráadásul Mon Mothma és az Új Köztársaság más vezetői is tiszteletét teszik a sorozatban!

Ugyancsak szó esett a Skeleton Crew szériáról is: immár kiderült, hogy Jude Law egy jedit fog alakítani, a vele lévő gyerekek egyik pedig ortolán lesz. Még egyszer: ORTOLÁN! (Bár az is lehet, hogy egy másik elefántszerű fajt látunk.) A gyerekek elvileg különböző idegenek elől menekülve találnak majd rá új oltalmazójukra. A panelon a gyerekszínészek is bemutatkoztak, a levetített képsorokból pedig kiderült, hogy A Mandalóri harmadik évadának kalóza, Vane is visszaköszön. 

Mozifilmek

Új Star Wars mozifilmek is érkeznek majd, jajj milyen jó végre ezt leírni! Ráadásul a messzi-messzi galaxis múltja, jelene és jövője is mozifilmet kap.

A jelen:

Azt hiszem sok rajongó álma teljesült be azzal, hogy bejelentették Dave Filoni Star Wars filmet rendez, méghozzá A Jedi visszatér utáni időszakról! Nem, nem retconolják a zárótrilógiát (hiába Filoni), hanem egy olyan film készül, ami kapcsolódik a Mandoverzum világához.

Mozifilmben kulminálódik ugyanis az ott kezdődő konfliktus az Új Köztársaság és a Birodalom maradványai között. 

A jövő:

Megvalósulni látszik a korábban csupán Lindelof-filmként meghatározott, Skywalker kora után játszódó mozifilm is, melyet az Oscar-díjas dokufilm-rendező, Sharmeen Obaid-Chinoy készít. A film 15 évvel a korábbi mozi után játszódik, Rey új jedi akadémiájával a történet középpontjában, s természetesen Daisy Ridley is visszatér.

A múlt:

A harmadik bejelentett projekt az új Indiana Jones filmet is rendező James Mangold nevéhez fűződik, aki a Jedi Rend eredetéről készít majd filmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr6918097106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása