Rebo.hu

[Pletyka] Érkezhet A Jedi visszatér: Bizonyos szemszögből

2023. február 15. - Kelemen Richárd (Rixon)

59bbc3061ddba6000121cece-image_6b65099c.jpg

Az Egy új remény és A Birodalom visszavág negyvenedik évfordulója alkalmából (2017-ben, illetve 2020-ban) a Lucasfilm kiadott egy-egy antológiakötetet Bizonyos szemszögből címen, mely a filmek eseményeit meséli el különböző mellékszereplők szemszögéből. Idén van A Jedi visszatér negyvenedik évfordulója, így nem meglepő, hogy feltehetően ez a film is megkapja saját novelláskötetét.

A StarWarsLeaks subreddit tagjai a Penguin Random House, a Star Wars-könyvek angol nyelvű kiadójának oldalán lettek figyelmesek egy új termékre, mely egyelőre csak „Can't Get Fooled Again”, azaz „Többé nem verhetsz át” kódnéven szerepel. Ráadásul a Space Opera kategóriában, ahová az összes Star Wars-könyv rendszerint tartozni szokott. Az oldalon jelenleg szeptemberi megjelenés szerepel.

facpov.jpg

Az előző két kötet magyar nyelvű borítója

Ez utóbbi nagyjából megfelel annak, amikor a többi Bizonyos szemszögből kötet megjelent eredeti nyelven, ezen felül pedig ha minden igaz, a könyv méretei és terjedelme is passzol a korábbi két antológiához. A magyar megjelensére természetesen minden bizonnyal várni kell majd még egy keveset ehhez képest.

Hivatalos bejelentésre minden bizonnyal az áprilisban megrendezett Star Wars Celebrationön kerül majd sor.

Kelemen Richárd (Rixon)

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr6718049922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.02.16. 21:02:19

Nem hallottam még ezekről a könyvekről, de érdekesnek hangzik, köszönöm a híradást.
süti beállítások módosítása