Rebo.hu

[Hivatalos] Május negyedikén jön a Young Jedi Adventures!

2023. február 10. - viragirwin

young-jedi-adventures-tall-02_ec6f26ba.jpeg

Végre mozgóképen A Köztársaság Fénykora érája!

A Disney+, a Disney Junior és a Lucasfilm bejelentette, hogy a Visions (Látomások) mellett a Star Wars Napon, vagyis május negyedikén érkezik a Young Jedi Adventures is, mely kifejezetten a kisebb korosztályt és családjukat célozza meg. A történet középpontjában fiatal jedi növendékek állnak: Kai Brightstar, egy ember fiú, Lys Solay, egy pantorai lány és Nubs, aki egy pooba fiú. Hozzájuk csatlakozik a pilóta Nash Durango és droidja RJ-83. (A droid a nevét valószínűleg az 1983-as megjelenésű A Jedi visszatér (Return of the Jedi) után kapta.)

A csapat tagjai a szinopszis szerint az Erő útjait fürkészve fedezik majd fel a galaxist, rengeteg kalandban lesz részük, miközben segítenek az ártatlanokon, és lassan megtanulják, hogyan lehetnek egyszer igazi jedi lovagok. Útjukat Yoda mester fogja egyengetni, akit ezúttal a tapasztalt szinkronszínész, Piotr Michael szólaltat meg. A többieknek Jamaal Avery Jr. (Kai), Juliet Donenfeld (Lys), Dee Bradley Baker (Nubs), Emma Berman (Nash) és Jonathan Lipow (RJ) kölcsönzik a hangjukat. 

young-jedi-adventures-2-02_187ab287.jpeg

„A Star Wars generációkon ível át; minden korosztály mélyen kötődik a fantáziadús világához, mitikus történeteihez és egyedi karaktereihez. – mondta James Waugh, a Young Jedi Adventures executive producere. – A Young Jedi Adventures az első óvodásoknak és kisiskolásoknak készült sorozat [ami nem short], a kreatív csapat csak arra gondolt, hogy nekik ez lehet az első benyomásuk a messzi-messzi galaxisról, hogy megtapasztalják, milyen határtalan. A karakterek, a hangvétel, az epizodikus tanulságok nekik lettek kitalálva, de tehetséges csapatunk igyekezett tisztelegni a filmes örökség előtt, miközben próbáltak felérni a szülők elvárásaihoz is.” 

A sorozat mellé még idén könyvek, képregények és képeskönyvek is érkeznek a kisebb korosztály számára.

ezgif_com-webp-to-jpg_2.jpgadd_a_heading_9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr6118046236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása