Rebo.hu

Dee Bradley Baker: Crosshair újabb története az évad fénypontja

2023. február 09. - viragirwin

ezgif_com-webp-to-jpg.jpg

Dee Bradley Baker szerint jobb, ha felkészülünk az előttünk álló meglepetésekre.

A Rossz Osztag második évadának felénél járunk és lassan el kell döntenie a csapatnak, hogy mihez is akarnak kezdeni az átalakult galaxisban – vajon egységesen felsorakoznak a lázadók mellé, vagy lesz aki más utat választ? Baker többek között erről is beszélt a StarWars.com-nak adott interjújában.

„A második évadban felértékelődik a tét, annyi minden forog kockán a Birodalom vasöklű szorítása alatt. A Rossz Osztag egyre többször kerül szembe ezzel. Sok időt töltöttek azzal, hogy megpróbálták kitalálni hová is tartoznak, mihez is kezdjenek, küldetéseket teljesítettek, de közvetlenül sosem keveredtek bele. Ugyanakkor Rex és más klónok, sőt Echo is felállt és azt mondta: »Nekünk is részt kellene venni ebben.«” – Az évad eddigi részeiben valóban Echo volt az, aki a Birodalom elleni közvetlen fellépésre sürgette inkább a csapatot. Baker szerint viszont Hunternek (Vadásznak) megvannak a maga indokai arra, hogy ne szálljon közvetlenül szembe a Birodalommal. – „Az ő stílusa az óvatos mérlegelés. Nem ugrik bele dolgokba, ő tényleg meg akar győződni arról, hogy azoknak van értelme. Cid küldetéseinél is ő az aki általában azt mondja: »Nem vagyok biztos benne” 

Baker szerint Hunter megfontoltsága ebben az évadban még fontos lesz, de beszélt Crosshair karakteréről is, akitől talán a legtöbbet várhatjuk.

„Az ő története nagyon-nagyon érdekessé válik. A kedvenc epizódom egy Crosshair-epizód, körülbelül a háromnegyedénél. Elég érdekes sztori, Crosshair története pedig önmagában is érdekes nekem. Az évad fénypontja. Mindegyikük [a főszereplők] szórakoztató és érdekes, mindegyiküket szeretem. Crosshair viszont egy ilyen feltekeredett kígyó figura, akinek mindig furcsa, ellentétes irányú a nézőpontja mindenről. Mármint nemcsak az a munkája, hogy távolról eltaláljon dolgokat, de ő távolabbról is szemléli a világot, s benne mindenkit, ő ettől olyan érdekes. Neki van a leghalkabb hangja közöttük, de nincs íve [a hangjának], nem is gonosz. Végső soron egy racionális fickó, akiben van némi emberség.” 

ezgif_com-webp-to-jpg_1.jpg

Ahogy átléptük az évad felét, Baker alig várja, hogy mit fognak szólni a rajongók a sorozat alakulásához.

„Az elkövetkezendő kalandok, fordulatok és sorsfordulatok váratlanok lesznek. Néhányat örömmel fogadnak majd, néhányat inkább nem. De ez egy fene nagy utazás. Szerintem a rajongók azért végül elégedettek lesznek azzal, hogy merre tart ez az évad. Izgalmas dolog friss fejjel átélni, nem tudva, hogy mi fog következni. A legjobb dolog az, amikor meglepődsz valamin amire egyáltalán nem számítottál.  És ilyenből bizony sok lesz. Szóval csatoljátok be magatokat!” – zárta Baker az interjút.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr4118045058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása