Rebo.hu

[Hivatalos] Íme A Mandalóri legújabb előzetese: visszatérés a Coruscantra!

2023. január 17. - Castad

the-mandalorian-season-3-poster-1.jpg

Magyar idő szerint kedd hajnalban megjelent A Mandalóri sorozat várva várt harmadik évadának új, s immár teljes értékű előzetese! Cikkünk folyamatosan frissül!

Az ESPN sportcsatorna hivatalos közleményben leplezte le a múlt héten, hogy a keleti parti idő szerint január 16-án,  este 8 órakor kezdődő Super Wild Card amerikai foci meccs (melyen a Dallas Cowboys csap össze a Tampa Bays Buccaneers csapatával) félidejében mutatják be A mandalóri harmadik évadának új előzetesét. Vége a várakozásnak, íme az új kedvcsináló!

Az új előzetes két fontos szálat, vagy ha úgy tetszik az évad két meghatározó témáját vezeti fel. Az egyik a mandalóriak és a Mandalore sorsa és, hogy mit is jelent mandónak lenni? Amint a Boba Fett könyvében is láthattuk Din hiába tett szert a Sötétkardra, mivel levette a sisakját, a Fegyverkovács kitagadta a Törzsből. Éppen ezért, hogy újra megtisztuljon fel kell keresnie a kataklizma utáni Mandalore-t. Közben Grogu sorsába is jobban bepillanthatunk, az előzetesben feltűnik egy visszaemlékezős jelenet a Jedi Templomból, a 66-os parancs idejéből. Az előzetes végén a kis csöppséget harc közben is láthatjuk, ahogy az Erőt használva üti ki ijesztő ellenfelét. A régi szereplők közül Greef Carga és Peli Motto is feltűnik, ahogyan ismerős helyszínként köszönthetjük a Nevarro bolygót is. A mandalóriakat akció közben is megtekinthetjük, újra látjuk például a magyar származású Brian Matyas által tervezett dizájnú Paz Vizsla alakját. 

A másik történetszál egy nagyobb fenyegetésre, egy egész galaxist érintő veszélyre utal, melyre az X-szárnyú pilóta, Carson Teva százados hívja fel a figyelmet. A veszély a Birodalom maradványaihoz, illetve a klónozási projekthez köthető, egy pillanatra Pershing doktort is kiszúrhatjuk. A helyszín is ismerős:

az Andor után ismételten visszatérünk a Coruscantra!

Ezúttal azonban A Jedi visszatér utáni években láthatjuk a korábbi galaktikus fővárost. Talán újra belelátunk majd a galaktikus politika sűrűjébe is?

Az előzetes fanservice-ektől sem volt mentes, felbukkan benne egy B1-es rohamdroid, két Babu Frik fajába tartozó anzellai, s egy mandalóri Fang Fighter is. Az előzetes megosztása közben Chris Argyropoulos, a Lucasfilm videóarchivumáért, kelléktáráért és például a Star Wars Celebrationért felelős alelnöke, a harmadik évad rendezőit is felsorolta. Tweetjéből tudjuk, hogy a visszatérő Rick Famuyiwa, Carl Weathers és Bryce Dallas Howard mellett Rachel Morrison (Hightown), Lee Isaac Chung (Munyurangabo) és Peter Ramsey (Az öt legenda, Pókember – Irány a Pókverzum) is rendezett epizódokat. 

Az előzetes mellé új poszter is járt, amit még magyar idő szerint hétfő délután lelepleztek. A sorozat új felvonása március 1-én indul. Várjuk!

Kádas István

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr2018027838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása