Rebo.hu

Hamarosan új előzetest kap A Mandalóri harmadik évada!

2023. január 14. - Castad

baby-yoda-f80655d.jpg

A Disney tulajdonban lévő ESPN sportcsatorna hivatalos sajtóközleményben leplezte le.

Január 12-én az ESPN komoly sajtóbejelentést tett az amerikai keletiparti időzóna szerint január 16 este 8-kor kezdődő Super Wild Card amerikai foci esemény kapcsán. A meccsen a Dallas Cowboys csap össze a Tampa Bays Buccaneers csapatával, melyet az NFC (National Footbal Conference) legjobb „wild card” csapatának és déli bajnokának küzdelmeként harangozott be a sportcsatorna. Számunkra azonban a meccs félideje az igazán izgalmas, amikor

bemutatják A mandalóri 3. évadának legújabb előzetesét!

A sajtóközelmény a március 1-én induló új évad rövid szinopszisát is közli, melyet ugyan más forrásból már ismertünk, de érdemes újra felelevenítenünk:

„A Mandalóri utazása folytatódik a Star Wars galaxisán át. Az egyszeri magányos fejvadász, Din Djarin újra együtt Groguval. Eközben, az Új Köztársaság azon fáradozik, hogy kivezesse a galaxist sötét történelméből. A Mandalóri útját keresztezni fogják régi szövetségesek, ahogy új ellenségeket is szerez miközben együtt folytatja útját Groguval.” 

A hírt Carl Weathers is megosztotta twitteren, aki Greef Kargaként és rendezőként is visszatér az új évadban. Az előzetesben a MakingStarWars pletykája szerint láthatjuk a leginkább a Vissza a jövőbe filmek dokijaként ismert Christopher Lloyd karakterét, s ez a trailer is leginkább arra fog fókuszálni, hogy Bo-Katan Kryze-t mutassa be az új évad antagonistájaként. Már a korábbi előzetes is így tett, azonban könnyen megeshet, hogy az egész csak szándékos félrevezetés. Bár egyértelműen sok mandalóri harcost látunk majd az új felvonásban is, a szinopszis már galaktikus, az Új Köztársaságot is érintő konfliktusra utal, míg a pletykák szerint Gideon moff továbbra is fontos antagonista marad, aki ráadásul egy szarvas mandó sisakot és praetorianus őröket is beújít. 

Maga a Super Wild Card mérkőzés tehát keletiparti idő szerint január 16. este 8-kor kezdődik, azaz magyar idő szerint január 17 (kedd) hajnal 2-kor. A félidő kezdetének pontos időpontja nem kiszámítható, egy profi amerikai focimeccs ugyan négy 15 perces negyedből áll, s az első két negyed után van a félidő, de az óra nem folyamatos a játék alatt, így az elméletben egy órás játékidejű meccs akár három órán át is elhúzodhat. Az új előzetes tehát valamikor kedd hajnalban érkezik, de addig is hangolódjunk Mandalóri harmadik évadára az előző kedvcsinálóval!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr5318025870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása