Rebo.hu

[PLETYKA] Így fognak kinézni a praetorianusok A Mandalóri 3. évadában

2023. január 08. - Kelemen Richárd (Rixon)

f677f125dbc6cef93cbe466d43b7fcdb.jpg

Jon Favreau még A Mandalóri első évada előtt nyilatkozott arról, hogy a sorozatban az Első Rend felemelkedését is láthatjuk majd. Habár a második évad már elég konkrétnak nevezhető utalásokat is tett pl. Snoke legfőbb vezérre, a harmadik új szintre emelheti a zárótrilógiával való kapcsolódási pontokat.

Az általában megbízhatónak számító MakingStarWars még tavaly márciusban számolt be arról, hogy a széria március 1-jén induló új szezonjában felbukannak majd Az utolsó Jedikben látott praetorianusok, vagy legalábbis egy korai változatuk.

Akkor ezt a híresztelést a portál az alábbi, állítólag a forgatáson készült fotóval támasztotta alá:

img_1971-2.jpg

Az oldal szerkesztője, Jason Ward most újabb forrása révén erősítette meg az őrök felbukkanását, ezúttal ráadásul egy komplett látványtervet sikerült szereznie a harcosokról, mely a következőképpen néz ki:

324350710_661659142422449_9053419990530601441_n.jpg

Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy Ward információi szerint az őrök egyelőre nem Snoke-ot, hanem Gideon moffot fogják kísérni, és egy harcjelenetben is megmutatják majd magukat az évad vége felé. Afelől állítása szerint egyelőre nincs betonbiztos értesülése, hogy a legfőbb vezér is tiszteletét teszi-e majd ebben az évadban.

Gideon moffról ugyanakkor Ward korábban azt is elárulta, hogy fekete páncélját egy vörös és fekete színű, szarvas mandalori sisakkal fogja kiegészíteni. Vajon Gar Saxon sisakjáról lehet szó, vagy valami ahhoz hasonlóról? A válaszra minden bizonnyal legkésőbb az évad lezárultáig várnunk kell.

Kelemen Richárd (Rixon)

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr7918021348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása