Rebo.hu

Dooku gróf kastélya és sok más a The Bad Batch új előzetesében

2022. december 07. - viragirwin

kepernyofelvetel_30.pngÚj posztert, epizódcímeket és előzetest is kapott a The Bad Batch (Rossz Osztag) második évada. 

A The Bad Batch második évada január 4-én debütál majd a Disney+-on, így ideje volt már, hogy új infókat és bővebb előzetest kapjunk hozzá. A kétperces ízelítőbe rengeteg izgalmasnak ígérkező dolgot sikerült belepréselni. Többek között kiderült, hogy az osztag Dooku gróf serennói kastélyát is felkeresi, melyet gyakran láthattunk A klónok háborújában, de az épület és a bolygó sorsát eddig homály fedte – pedig a szeparatisták második legfontosabb világáról van szó. Az előzetesben felbukkan továbbá Cody parancsnok is, és kiderül, hogy egyre több klón lázad a Birodalom ellen, sőt úgy tűnik, Rex, Sidious, Organa és a kis Gungi is nagyobb szerepet fognak játszani az eseményekben. 

Az új évad a sajtóanyag szerint ismét 16 részes lesz és március végéig fut majd, ráadásul három alkalommal is dupla részt kapunk!

fjyxuzjxkaav18o.jpg

 Az előzetes mellett ráadásul egy új, hangulatos plakáttal is megörvendezett bennünket a Lucasfilm és a Disney+ marketingrészlege!

318296399_1300918150705861_1242823829796048059_n-min.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr6017997022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása