Rebo.hu

Rejtélyes Grogu rövidfilm érkezhet novemberben

2022. november 03. - Kelemen Richárd (Rixon)

rd6nngznvzouh2mou0ai.jpg

Az r/StarWarsLeaks subreddit népe mindig árgus szemekkel figyeli a Star Wars híreket és szivárgásokat, most a Disney+ olasz Twitter fiókján lettek figyelmesek egy rejtélyes kiírásra.

Az oldal nemrég tette közzé a platformra novemberben felkerülő új tartalmak listáját, 12-én pedig eszerint egy váratlan meglepetés fogadhat bennünket.

Felbukkant ugyanis egy Star Wars Zen – Grogu and the Dust Bunnies című rövidfilm, melyről korábban sehol nem szólt senki semmit. A cím nagyjából arra fordítható: Grogu és a pornyulak. Ez alapján egy kifejezetten kisgyerekeket célzó, rövid animációs filmecske is lehet, de az sem elképzelhetetlen, hogy a nyáron érkezett Én vagyok Groothoz hasonló koncepcióról legyen szó.

fgkt1jmwiauupds.png

Forrás: Disney+ IT / Twitter

Nem könnyíti meg a dolgot, hogy ez a bizonyos Star Wars Zen előtag korábban sehol nem fordult még elő, ez egy teljesen ismeretlen... projekt? Koncepció? Nehéz megmondani.

Mindenesetre a Tweet továbbra is elérhető, így érdemes lehet odafigyelni az elkövetkező napokban, hátha érkezik valami pontos információ, hogy mégis mi lehet ez.

Kelemen Richárd (Rixon)

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr1917969306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása