Rebo.hu

[Pletyka] 2023 márciusában érkezhet a Jedi: Survivor videójáték

2022. július 26. - DanCarver

jedi_survivor_1500x500.jpg

Május óta nem hallottunk az EA következő Star Wars-játékáról, a Star Wars Jedi: Survivor kalandjátékról. Cal Kestis története jövőre folytatódik, pontos megjelenési dátumot eddig nem árultak el, azonban egy szivárogtató szerint már 2023. február végén vagy március elején érkezhet az új videójáték.

A májusi Celebration keretében leplezte le az EA és a Lucasfilm Games a nagysikerű Jedi: Fallen Order folytatását, a Jedi: Survivort. A Respawn egy ideje már dolgozik a projekten és a kiadó szerint 2023-ban érkezhet PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. A bejelentéshez egy rövid CGI ízelítő is érkezett, amely szinte semmit nem árult el a történetről, csak annyit tudunk, hogy öt évvel később játszódik az előző részhez képest. Teóriáink azonban már vannak rá, legutóbb szerzőnk és videósunk, Kelemen Richárd „Rixon” beszélt erről.

Nem rég új pletykák röppentek fel a közösségi médiában a játék megjelenési dátumáról. Július 22-én tette ki a PlayStation Network és store-ra is rálátó PlayStation Game Size bennfentes a Twitter oldalán.

A tweet szerint a PlayStation Network belső adatbázisában a Jedi: Survivor mellett egy 2023 márciusi megjelenési dátum szerepel. 

Korábban már Jeff Grubb (szintén iparági bennfentes) is arról beszélt, hogy a játék várhatóan 2023. február végén vagy március elején jelenik meg minden platformra.

star-wars-celebration-star-wars-jedi-survivor-trailer-coruscant-387332.jpg

Az EA több játékot is tervez kiadni a 2023-as első üzleti negyedév (Q1) végéig, vagyis 2023. március 31-ig. Ebbe beletartozik a FIFA 23, a Madden NFL 23, amelyek még 2022-ben érkeznek. Január 27-én jön a Dead Space Remake a Star Wars: Squadronst fejlesztő Motive csapatától és valamilyen újabb cím Josef Fares Hazelight stúdiójától is. Egy olyan nagy kiadótól, mint az EA ez viszonylag kevés játék.

Arról nem is beszélve, hogy az EA eddig mindegyik Star Wars-játékát valamelyik élőszereplős mű premierjéhez igazította. A 2015-ös Battlefront, a 2017-es Battlefront II és a Jedi: Fallen Order a zárótrilógia filmjei előtt alig egy hónappal jelentek meg, míg a Star Wars: Squadrons már A mandalóri második évadához volt közelebb. A harmadik évad várhatóan 2023. februárjában indul a Disney+-on, így ez ideális is lenne a Jedi: Survivor megjelenéséhez.

star-wars-celebration-star-wars-jedi-survivor-trailer-cal-far-shot-3297632.jpg

A múlt héten a San Diegó-i Comic Conon a Hasbro már leleplezte a játékhoz készülő figuráit. A képek alapján Cal nemcsak új öltözéket és sugárpisztolyt kapott, de az eltelt évek alatt szakállat is növesztett. Még érdekesebb, hogy a játékban felbukkannak majd a szeparatista B1-es harcidroidok is, illetve a birodalmi KX típusú biztonsági droidok is módosításokon esnek át. hasbro_jedi_survivor.JPG

Márciusig még sok idő van hátra, addig minden bizonnyal új infók, előzetesek jelennek majd meg a játékról. Az EA még nem erősítette meg hivatalosan a megjelenési dátumot, így a fentieket kezeljük pletykaként.

Faragó Dániel

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr9917891403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása