Rebo.hu

Ki lehet a baktatartályban? TALÁN Ő! | Star Wars Jedi: Survivor

2022. július 05. - Kelemen Richárd (Rixon)

Habár magam sem szeretem a rajongói teóriákat, mert sok esetben hamis elvárásokat keltenek az emberekben, ezúttal egy igen érdekes elmélettel találtam szembe magam.

A jövőre érkező Star Wars Jedi: Survivor előzetesének végén láthattunk egy, a történet szempontjából látszólag fontos, őszes hajú férfit egy baktatartályban. A rajongók természetesen azonnal vad találgatásba kezdtek azzal kapcsolatban, vajon ki lehet ez. Erre az egyik legérdekesebb lehetséges válasz az, hogy ő Ren, a Ren lovagok vezetője, mielőtt Ben Solo kissé halálos módon át nem vette tőle a stafétát.

De ki is pontosan Ren, és hogyan lenne beilleszthető akár ő, akár a Ren lovagok csapata ebbe a korszakba és történetbe? A válaszok kiderülnek a videóból!

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr7017875651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása