Rebo.hu

A Mandalóri kvíz – Teszteld a tudásod!

2023. április 27. - viragirwin

mandalorian-poster-2-tall_abd75a81.jpeg

Véget ért A Mandalóri harmadik évada, így összeállítottunk két tizenhat kérdésből álló kvízt a sorozatról. Teszteld a tudásod!

Véget ért a Disney+-on A Mandalóri legújabb évada, amelynek kapcsán két kvízmesterünk, Kajtár Virág és Jégh Attila összeállított két tizenhat kérdésből álló tudásfelmérőt. A kvízek hasonló felépítésűek, mint A nagy Rossz Osztag játékunk, annyi különbséggel, hogy különszedtük a könnyebb és a nehezebb kérdéseinket.

A könnyű szinthez kizárólag a sorozat ismerete szükséges, míg a nehezebb kvízben már a StarWars.com-on fellelhető információkra, illetve az egyéb sorozatokból összegyűjtött tudásotokra is szükségetek lehet. Vágjatok bele, lássuk, ki tudja a legtöbbet a sorozatról?

A könnyű kvíz ide kattintva érhető el!

A nehezebb kvíz pedig ha ide kattintasz!

 

Sok sikert kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr3818112052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása