Rebo.hu

Star Wars könyvek féláron!

2023. március 20. - Castad

1678880705974.jpg

A Szukits Kiadó nagyszabású akciót tart, melynek keretében számos Star Wars könyv és képregény kapható féláron!

A Star Wars regények és képregények legfontosabb magyarországi kiadója, a Szukits jelentős akciót tart március 20 és 22 között. A nagy leárazás keretében a 2022 előtt megjelent Star Wars köteteik többségét féláron vásárolhatják meg a szemfüles olvasók. Március 25-től visszaszámlálás kezdődik a kiadónál, ugyanis áprilistól új, magasabb árak várhatók. Éppen ezért, aki szeretne spórolni, annak érdemesebb a friss akciót kihasználnia. Azért is tanácsos áttekinteni a felhozatalt, mert olyan kötetek utolsó példányai is beszerezhetők, melyekből a közeljövőben nem várható újranyomás, érdemes tehát most beszerezni! 

Az akció keretében olyan, 2021 decemberéig megjelent regényeket lehet olcsón beszerezni, mint például a kánon Thrawn trilógiája, vagy A Köztársaság Fénykora kiadási projekthez tartozó nagy sikerű A Jedik fénye és Viharfellegek című kötetek. A kánon mellett a Legendák számos címe is beszerezhető, mint például John Jackson Miller Kenobi című regénye, vagy Karen Traviss Republic Commando sorozata. Érdemes tehát kihasználni az akciót!

A Szukits különben további meglepetéssel is készül: áprilistól ugyanis előrendelhetővé válik James Luceno Darth Plagueis című klasszikusának, illetve a Michael Reaves által jegyzett Darth Maul: A vadászó árnyék című regényének keménytáblás, gyűjtői változata is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr5618072408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása