Rebo.hu

Visszatért Cody parancsnok!

2023. január 16. - viragirwin

commander_cody_in_the_bad_batch_season_2.jpg

Dee Bradley Baker a Rossz Osztag kapcsán adott interjút a StarWars.com-nak.

A Rossz Osztag második évada akciódúsan startolt, és bár a harmadik rész sem gyengélkedett ezen a téren, a hangsúly szerencsére sokkal fontosabb témákra terelődött. Az epizódban végre viszontláthattuk Crosshairt (Célkereszt), de visszatért egy régi, közkedvelt ismerős is Cody parancsnok személyében. Cody A klónok háborúja sorozat egyik legkedveltebb szereplője volt, ráadásul az egyetlen klón, akinek egy filmben is nagyobb szerep jutott. Baker szerint ideje volt visszatérnie.

„Nos, szerintem lenyűgöző, szerinted? Cody egy közkedvelt karakter.” – mondta Baker a StarWars.com-nak. – Láttuk mi történt a 66-os parancsnál, tudjuk, hogy zajlott, hogy milyen szörnyű volt és, hogy mit tett. De aztán elgondolkozol, vajon mi történt Obi-Wan jobbkezével? És most kiderült, hogy ő még mindig a Birodalommal van, és még mindig azt hiszi, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell, hogy helyesen cselekedett hogy elintézték a rosszfiúkat és azért vannak, hogy elhozzák a rendet a világba, hogy a jóért harcoljanak.”

intro-1586351490.jpg

A magyar változatokkal ellentétben az eredeti verzióban Baker az összes klón állandó hangja, így azonosulnia kell mindegyikükkel. Úgy érzi, most új utakra léptek karakterei (Crosshair és Cody), és örül, hogy kiemelten foglalkoznak a belső vívódásaikkal.

„Szembe kell néznie (Codynak) a valósággal, hogy mi történik körülötte. Szerintem a rajongók azért is szeretik a klónokat, mert erkölcsösek. Tudják, mi a rossz és a jó, tudják, hogy valami korrekt vagy nem, tudják mi igazságos és mi nem, és csak jót akarnak. Ha olyat látnak, megvan bennük az intelligencia és az emberség ahhoz, hogy elkezdjék megvizsgálni az ellenkezőjét annak, amit mindig is hittek. Szóval most itt van Cody, aki most jön rá, kiknek adta el a lelkét és mi a valóság, akárcsak Crosshair. Mindketten kezdik látni a helyzet igazi arcát, amitől már nem lehet elfordulni, amit nem lehet letagadni vagy megbocsátani.” - magyarázta a színész.

maxresdefault_4.jpg

Baker szerint ráadásul a rajongók régi vágya teljesült:

„Ez egy lenyűgöző  és igazán érdekes epizód, a rajongók imádni fogják Cody miatt is, hiszen Codyt akarnak. Tudom, mert sokszor mondják nekem. Még mindig szeretik és most visszatért. Szóval meglátjuk, mi lesz ebből.” - lelkendezett.

A Rossz Osztag új részei szerdánként kerülnek fel a Disney+-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr3318026908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása