Rebo.hu

[PLETYKA] Február 22-én érkezhet A Mandalóri 3. évada

2022. november 01. - Kelemen Richárd (Rixon)

img_5689_1.jpg

Február 22-én érkezhet a népszerű élőszereplős Disney+ sorozat harmadik évada, jó eséllyel a következő előzetes megjelenési dátumára is fény derülhetett – írja a MakingStarWars.net értesülései alapján a Bespin Bulletin.

Még a májusi Star Wars Celebrationön derült ki, hogy a sikeres sorozat várva várt harmadik évada valamikor februárban fog debütálni, de hónapokkal később kétségek merültek fel efelől, amikor A Mandalóri különböző hivatalos közösségi média fiókjai eltávolították a februári dátumot a felületeikről, csak a 2023-as megjelenés maradt biztos. Ugyanakkor, ha a jelentés pontos, a rajongóknak nincs miért aggódniuk, és alig négy hónap múlva végre láthatjuk az új szezont.

A MakingStarWars arról is beszámolt, értesülései szerint mikor érkezhet a sorozat következő nagy előzetese.

Eszerint karácsony első napján, december 25-én tekinthetünk majd be ismét az új évadba.

Ti is várjátok már a folytatást?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr3917967426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.11.02. 10:13:49

Szerintem rossz ötlet volt Grogut a Boba fett sorozatban kirángatni Luke mellől. Teljesen hazavágja a Mandalorian második évadának katarzisát.
Az még rendben van hogy a Tatuinon az öreglány összedobott neki egy Nabooi vadászgépet.
Kíváncsian várom, mit találnak ki a harmadik évadra, úgy hogy Mando több konfliktusát (a saját klánja, a darksaber, Grogu) betolták egy spinoffba.

Boros Balint 2022.11.03. 16:46:47

Ezek a konfliktusok nem lettek rendezve a Book of Boba Fettben, egyszerűen csak folytatta a Mandalóriban megkezdett vonalat. A harmadik évad előzeteséből kiindulva ezeknek a megoldása a harmadik évadra marad, hisz Bo Katan azzal vádolja meg az Őrség Gyermekeit - Din szektája - hogy miattuk aprózódott szét a Mandalore népe. A darksaber kérdése sem lett még megoldva, hisz Katan a második évad végén nem fogadta fel Din felajánlását, így ez a konfliktus is megmaradt. Ahogy az is, hogy a kovács a sisak levétel miatt nem tartja mandalorinak Djarint. Szóval van itt még történet bőven.
süti beállítások módosítása