Rebo.hu

[Pletyka] A Star Wars Eclipse egy új fajt vezet be és politikai konfliktusokra összpontosít

2022. október 22. - DanCarver

star-wars-eclipse-22-drummer-face-38763223_8df3eced.jpeg

Új pletykák röppentek fel a készülő Star Wars Eclipse videójátékról. A Quantic Dream új akció-kalandjáról eddig csak apró infókat kaptunk, azonban a legújabb pletykák szerint a játék cselekménye egy teljesen új fajt vezet be a kánonba és komolyabban bemutatja a Peremvidék politikai helyzetét, mindezt a Köztársaság Fénykora időszakában.

A Star Wars Eclipse videójátékot még tavaly decemberben leplezték le egy látványos CGI előzetessel. Viszonylag kevés részletet árultak el a Quantic Dream fejlesztői, hiszen a projekt még korai fázisban van, de az biztos, hogy a játék a Köztársaság Fénykora időszakában játszódik és a Peremvidék szövevényes politikai helyzetét meséli el egy akció-kaland formájában.

Nemrég azt is megtudtuk, hogy a játék hű lesz a francia fejlesztő korábbi címeihez, így a védjegyükké vált interaktív, szerepjátékos történetmesélés sem maradhat ki.

A szoftver cselekményéről azonban eddig semmilyen részletet nem tudtunk meg, egészen a mai napig. A VGC News szúrta ki, hogy a Sacred Symbols című podcastben, a műsorvezető Colin Moriarty új infókat osztott meg az Eclipse sztorijáról. Elmondása szerint a játék még nagyon kezdeti fázisban van, az érdemi fejlesztés sem indult el, amely egybevág a korábbi pletykákkal, miszerint 2026/27-ig nem várható a játék megjelenése. Azt is megerősítették, hogy a forgatókönyvet David Cage és Adam Williams írják közösen, akik Quantic Dream korábbi címeiért is feleltek.

A podcastben ezután rá is tértek a hozzájuk eljutott belsős információkra. Eszerint a történet egyik főszereplője egy bizonyos Sarah lesz, egy harmincas éveiben járó atletikus alkatú nő, aki egy új, eddig sosem látott humanoid fajba tartozik. Ez faj a Zaraan Birodalom élén áll, így nincs kizárva, hogy ez lesz a faj neve is.

A Zaraan büszke a politikai és katonai agressziójára és a Star Warsban ismert más társadalmakhoz hasonlóan a szerepek és felelősségek tekintetében náluk is kevés különbség van a férfiak és nők között.

A csavar ott kezdődik amikor egy Zaraan pár megházasodik, a frigyüknek érdekes katonai vonatkozásai vannak, mivel egyfajta kormányzati egységgé is válnak, amelyben együtt dolgoznak. Ez okozza a belső konfliktust is, mivel Sarah fanatikusan hisz a birodalma által okozott erőszakban, azonban házastársa, Xendo sokkal gyengédebb nála. A cselekmény egy része az ő kapcsolatuk körül forog majd.

star_wars_eclipse_wallpaper_desktop_11.jpg

Hogy ez a Zaraan Birodalom esetleg az az új frakció lesz, akiket az előzetesben láttunk vagy valamelyik másik, arra még várnunk kell. Mindenesetre egy egészen új fajta történettel és konfliktussal készül a Quantic Dream, amelyhez hasonlót még nem láttunk korábban a Star Wars-játékokban.

Azonban amíg fejlesztő vagy a Lucasfilm Games ezt nem erősíti meg hivatalosan a fentieket kezeljük pletykaként, fenntartásokkal.

Faragó Dániel

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr9717960346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása