Rebo.hu

Valószínűleg így nézhet ki Malak és Bastila a KotOR Remake-ben

2022. november 02. - Kelemen Richárd (Rixon)

star-wars-kotor-remake-ps5.jpg

A Knights of the Old Republic Remake bejelentése óta számos nem túl pozitív hírről értesülhettek a rajongók, most viszont egy izgalmas újdonság lepleződhetett le a projektről.

Az MCM London Comic Con keretében ugyanis felfedtek két új Hasbro Black Series figurát, melyek minden bizonnyal a már felújított játékhoz kreált megjelenések alapján készültek.

2uqb0sdcxbx91.jpg

Forrás: MojaveJoe1992 / Reddit

Az első, kevésbé izgalmas képen Bastila Shant láthatjuk, aki szintén átesett némi változtatáson, talán még soha nem volt ilyen részletes a karakter kidolgozása. Ruhája főleg a válla tájékán sokkal kevésbé követi le a teste vonalát, ezáltal kissé „jedisebb” megjelenést kölcsönözve neki.

un6wno8cxbx91.jpg

Forrás: MojaveJoe1992 / Reddit

Darth Malak megjelenése ugyanakkor több, jelentősebb változáson ment keresztül. Alsó öltözete a spandex hatású korábbival ellentétben, jobban emlékeztet valamiféle tiszti egyenruhára, melyet az eredeti dizájnból megmaradt oldalsó köpenye és ágyékkötője tesz „sith-esebbé”. Emellett kapott egy mellvértet és kibernetikus implantátumai is részletesebbek, illetve kicsit vaskosabbak lettek.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy videójáték karaktereinek megjelenését egy figura leplezze le. A nyáron megrendezett Sand Diego Comic Conon például Cal Kestis, The Vintage Collection szériába tartozó figuráját mutatták be. Ebből tudhattuk meg, hogy a nagysikerű Jedi: Fallen Order folytatásában, a Survivorben egy pisztoly is erősíteni fogja a tisztogatás túlélőjének arzenálját. Ezen felül itt mutatták be először a jövőre érkező játék két új ellenséges karakterét is, egy új típusú BX-szériás droidot és egy átalakított B1-est.

vintage-collection-cal-kestis-245.jpg

Forrás: StarWars.com

Az MCM London Comic Conon egyébként az ő legújabb Black Series figurájáról is lerántották a leplet.

fgkalfixwaa5-ax.jpg

Forrás: Daily Star Wars Games / Twitter

Megállapítható tehát, nem áll távol a Lucasfilmtől, hogy videójátékok karaktereinek új megjelenését először egy-egy figura révén fedjék fel.

Ezáltal könnyen elképzelhető, hogy a most leleplezett Malak és Bastila már azt a képet tükrözi, ahogyan a játék felújított verziójában találkozhatunk majd velük.

Kelemen Richárd (Rixon)

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr7017968826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása