Rebo.hu

Star Wars Családi Nap a Csiliben!

2022. október 25. - Castad

295177898_3237606366478349_8609529077397727561_n.jpg

Október 29-én, szombaton kerül megrendezésre a The Force Alliance – Magyar Galaktikus Fan Klub nagyszabású Star Wars találkozója, a III. Galaktikus Családi Nap! A rendezvényen természetesen mi is ott leszünk, cikkünkben pedig összeszedtük a hasznos információkat.

Helyszín, időpont, belépőjegy

A rendezvénynek ezúttal is a Csili Művelődési Központ ad otthont, mely Pesterzsébeten található, a Nagy Győry István u. 4–6. szám alatt. A programok zömmel a Bubik István Színházteremben lesznek, az előtérben pedig ezúttal is az árusok bolhapiaca vár minket. Az esemény Facebook oldalán sok fontos információt találunk, érdemes ezt indulás előtt felkeresni! A szervezők például tippeket is adnak a Pesterzsébeten kevésbé járatos vendégek számára, hogyan is célszerű tömegközlekedéssel megközelíteni a Csili Művelődési Központot. A három legegyszerűbb megoldás a következő:

  • Boráros térről a 23 / 23E jelzésű busszal a Pesterzsébet városközpont megállóig.
  • A Határ úti metró megállótól 66-os busszal Pesterzsébet városközpont megállóig, vagy 51-es és 52-es villamossal Kossuth Lajos utca megállóig.
  • Kőbánya-Kispestről a 148-as busszal Pesterzsébet városközpont megállóig, vagy 151-es busszal Baross utca megállóig.
A rendezvény 10 órakor nyit, érdemes nyitásra megérkezni, ugyanis 10:10 perckor szemtanúi lehetünk az 501-es és a Lázadó légió közös jelemezes bevonulására. Elképesztő látvány, nem érdemes kihagyni!
A rendezvény belépőjegyköteles, az ára viszont kifejezetten baráti, mindössze 1000 Ft. Ráadásul, akinek van The Force Alliance klubkártyája ingyen is beléphet.
Talán még egy kis közérdekű információ a helyszínről: a Művelődési Központ büfével is rendelkezik, ha valaki megéhezne, megszomjazna a rendezvény során.

A programok

Ahogy azt főszerkesztő társam, Kelemen Richárd említette a legutóbbi Andor acsarkodóban, a III. Galaktikus Családi Napon, szinte mindenki ott lesz, aki valamit zizeg a Star Wars háza táján kis hazánkban.  Természetesen ott lesz a két nagy jelmezes csoport, az 501-es Légió és a Lázadó Légió magyarországi helyőrsége, a gyönyörű, párbajkész fénykardokat készítő SaberForce, az SW Art Group vagy éppen a figurafotósokból álló Toy Photograpy Közösség, akik kiállításuk mellett lehetőséget biztosítanak az érdeklődők számára a figurafotózás kipróbálására is. Impozáns kiállítással készül a rendezvényre a Magyar Lego Star Wars Klub is, mely ezúttal közel 70 négyzetméteres Lego költeményt mutatnak be, végigvezetve minket a Star Wars különféle mozgóképes tartalmain. 

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A Magyar LEGO Star Wars Klub tervezett kiállítása

A rendezvényen olyan, a magyar és a nemzetközi Star Wars művészek kiállítása is megtekinthető, mint az ILM concept artistjaként Star Wars filmeken is dolgozó Menyhei Szabolcs, valamint Simon Zoltán hivatalos Star Wars művész, aki személyesen is jelen lesz, s elhozza azokat a 7-9. epizódhoz készített posztereit, amelyeket Magyarországon először láthat a nagyérdemű. Ugyancsak jelen lesz Fábián István professzionális képregényrajzoló is.

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Színpadi programok a Családi Napon

A rendezvényen számos aktív program is lesz, a színpadon különféle interjúkat és előadásokat hallhatunk, de készülnek rohamosztagos- és pilótaképzővel is az 501-es és a Lázadó Légió tagjai. Ugyancsak nagy népszerűségnek örvendhet a jelmezverseny, amit szakértő zsűri fog majd értékelni, díjazni. Aki kipróbálná magát társasjátékokban, az a Star Wars Armada csapatát, vagy Mettit keresheti fel bátran, szuper játékélményt ígérve. A különféle asztaloknál egyéb programok is várják az érdeklődőket, a Rebo.hu asztalánál például kvíz és nyereményjáték várja a tudását megmérettető érdeklődőket. Kvízünkön Star Warsos kártyácskát, Rebós hűtőmágnest, matricát lehet nyerni, míg az igazán ügyesek rajzot is kérhetnek kreatív igazgatónktól, Kajtár Virágtól. Virág ráadásul egy fotókerettel is készült, ahol magával Rebóval is fotózkodhatnak az arra vágyók! Emellett a színpadon is lesz egy rövid szeánszunk Rixonnal, aki ráaádásul egy gigantikus megakvízben is megméretteti magát, nem mással párbajozva, mint a The Force Alliance legendás supreme kvízmesterével, Hanák Józsikával!

Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „R St REB Wars Star Star Wars hír- REBO.HU REBO.HU r-é és hír Rixon farahan. Ürkocsmája véleményportál yportál Rendet teremtünk REBO.HU a káoszban! Star Wars hir- és véleményportál RE Wi Star Rixon Ürkocsmája f facebook.com/rebohublog Star Rixon HBO.祝 0 Star f facebook Rixon 삶 Wars Star REBO ürko Ürko vélemér Wars hir- Rendet Rixon RixonUrkocsmája ከዎ ir- ir-é és káoszban! teremtünk facebook. HU REBO.HT 로 hir- com/rebehubiog Ürkocsmája véleményportál”

Megnyerhető kártyácskák a Rebo.hu kvízjátékán

Gyertek el ti is, nagyon jó lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr4617962114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása