Rebo.hu

Michelle Angot nagyon megrázta a Rossz Osztag fináléja

2023. április 01. - viragirwin

ezgif_com-webp-to-jpg_1_4.jpg

Az Omegát alakító színésznő a StarWars.com-nak mesélt az érzelmes fináléról.

Véget ért a Rossz Osztag második évada, és vele Omega és a csapat eddig ismert világa is. A szívszorító fináléban minden szétesett, Omega pedig fogságba került. Michelle Ang mégis azt mondja a kedvenc epizódja lett a finálé, egy érzelmi hullámvasút ami nemcsak Omegát, hanem őt is megváltoztatta. Megismerte ugyanis két új színésztársát, Jimmi Simpsont (Dr. Hemlock) és Keisa Castle-Hughes-t (Dr. Emerie Karr).

„Ez annyira megrázó.” – mondta Ang a StarWars.com-nak.- „Ne értsetek félre, nagyon szeretem a szórakoztató küldetéseket, de mindig az érzelmesebbeket jobb nézni. Hát még elkészíteni!”

Ang beszélt karaktere eddigi útjáról a sorozatban, és arról is, hogy hogyan találta meg az egyensúlyt a gyász és a Tech önfeláldozása keltette bűntudat között. Fogalma sem volt róla, mi vár rá mikor először kézbe vette a dupla részes végjáték scriptjét.

A forgatókönyvet általában a felvétel előtt egy héttel kapom meg, ez elég idő arra, hogy elolvassam és elsajátítsam, mi fog történni. De fogalmam sem volt – még csak nem is sejtettem, hogy el fogjuk veszíteni az osztag bármely tagját. Tech-et pedig főleg nem! Pont azt éreztem, hogy őt építgetjük egy fontosabb érzelmi kapcsolatnak. Nagyon lesújtott. Kicsit úgy éreztem, mintha valami tréfa lett volna vagy ilyesmi. Tényleg sokkolt. – mondta a színésznő.

ezgif_com-webp-to-jpg_2_3.jpg

Ang szerint miután Tech megmentette Omega és testvérei életét, az epizód hagyott egy kis időt a gyászuk kibontakozására és arra, hogy milyen fontos dolog rájönniük, kik is ők csapatként.

Ez elég aljas nem igaz? De úgy érzem bizonyos értelemben szívhez szólóbbá is teszi, mert ott az egész történetük, hogy mit képviseltek. Nem hagyják, hogy az érzelgősség elhomályosítsa a céljukat. És ez a keserédessége a dolognak. De tény, hogy még rengeteg dolog vár rájuk, ez teszi ezt egyszerre szomorúvá és fájdalmassá, de édesebbé is.” – véli Ang.

Omegát a finálé végén megszerezte Hemlock doktor, hogy felhasználhassa Nala Se ellen. Bár különböző stúdiókban dolgoztak, Ang mégis megfigyelhette Simpson munkáját.

Nagyon érdekes volt az érzelmi folyamat, ahogy a szerepbe került, mégis hasonlított az enyémhez. Azt hiszem a legtöbb színész máshogy fér hozzá az érzelmi valóságához. Dee (Bradley Baker) például nagyon földhözragadt tud lenni és csak átkapcsol. Ez azért is érdekes, mert szinkronszínészként csak hangod van, tested nincs. Jimmi feszegette a határait, hogy kidolgozza a karakterét, láttam, ahogy végigment a folyamaton. Érezhetően megvolt a finom vágya, hogy egyedivé tegye, mint gonosztevő.– mesélte Ang.

ezgif_com-webp-to-jpg_3_3.jpg

Omega végül mégsem maradt egyedül. A rész végén a Tantiss-hegy mélyén megtalálta bukott testvérét, Crosshairt, ráadásul egy újjal is találkozott Karr doktor személyében. Ang ezen is ugyanúgy meglepődött, mint a rajongók, nem tudta előre Karr valódi kilétét. 

„Fogalmam sem volt, aztán hirtelen »Oh, hiszen ő a testvérem!« – Akkoriban nem tudta, kire osztják majd a szerepet és azon tűnödött, vajon lesz-e új-zélandi akcentusa. – Klasszikus és fantasztikus, mert ő egy közismert új-zélandi név. Volt egyfajta kulturális közvetlenség köztünk, hamar összepasszoltunk és beleestünk a kapcsolatba. Egyszerűen fantasztikus volt hallani, ahogy megtestesíti a karaktert aki annyira különbözik önmagától és Omegától is.”

ezgif_com-webp-to-jpg_4_1.jpg

Bármit is tartogat a jövő, Omega a sorozat végén messze más, mint akit az elején megismertünk. 

„Beszéltem erről Jennel (Corbett, író és executive producer). Gyönyörű munkát végeztek, mert a fiatal Omega számára pusztító lett volna Tech elvesztése. De mivel a második évadban már sokkal biztosabb, érzelmileg erősebb és stabilabb, és annyi mindent látott, olyan korban van, amikor a történtek megértése, és a folytatáshoz szükséges rugalmasság is lehetséges számára.”

A Rossz Osztag első két évada elérhető a Disney+ felületén. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr3218085244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása