Rebo.hu

[HIVATALOS] Március elsején indul A Mandalóri 3. évada

2022. december 01. - Kelemen Richárd (Rixon)

fi63sviwiaenoqw.jpg

A CCXP Sao Paolo Comic-Con Lucasfilm panelbeszélgetésén felfedték, március elsején érkezik Din és Grogu kalandjainak folytatása a Disney+-ra!

A megjelenési dátum egy ideje kérdéses volt, hiszen a májusi Star Wars Celebration vonatkozó panelbeszélgetésén még 2023 februárjáról hallhattunk, később, a Rossz osztag januárra tolódásával viszont már csak a 2023-as megjelenés maradt bizonyos.

Nemrég a MakingStarWars arról számolt be, információik szerint február 22-én érkezhet az új évad, míg a következő előzetest december 25-én tehetik közzé. Habár előbbi infó tévesnek bizonyult, a trailer még megérkezhet karácsony első napján.

A hírt a Star Wars hivatalos Twitter-fiókja is megerősítette, illetve egy új képet is megmutattak a sorozat címszereplőjéről és kicsiny útitársáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rebohu.blog.hu/api/trackback/id/tr7117992618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása